Moto C en Moto C Plus door de keuring in Rusland

De Moto C en Moto C Plus zijn nu al klaar om aangekondigd te worden. De toestellen zijn in Rusland namelijk al gecertificeerd. De Moto C is het nieuwe budgetmodel van Motorola.

Certificatie Moto C en Moto C Plus

De Moto C staat nu al een tijdje in de schijnwerpers. Dit wordt namelijk de nieuwste serie van Lenovo-dochter Motorola. Omdat de serie een certificatie heeft gekregen, betekent dit waarschijnlijk dat de lancering in zicht is.

De modelnummers van de Moto C-serie zijn gelekt. Het gaat om de nummers XT1750 en XT1754. Het is onbekend welk nummer voor de Moto C en Moto C Plus staat. We weten wel al een aantal details over de Moto C. Die zijn vorige week namelijk opgedoken.

Moto C en Moto C Plus

Specificaties

Het toestel wordt volgens geruchten goedkoper dan de Moto E4 die binnenkort ook verwacht wordt. De Moto C gaat waarschijnlijk rond de honderd euro kosten.

De telefoon krijgt een kleurenoptie van rood, goud en zwart. Het toestel heeft een 5-inch display met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Onder de motorkap zit de 64-bit MediaTek-processor die maximaal 1,3 GHz klokt. De Moto C krijgt een werkgeheugen van 1 GB of 2 GB en een opslaggeheugen van 16 GB.

De hoofdcamera schiet foto’s in 5 megapixel en de selfiecamera in 2 megapixel. Zowel aan de voor- als achterkant krijgt het toestel een LED-flitser. Er wordt verwacht dat het toestel een batterijcapaciteit van 2800 mAh heeft. Ook heeft het toestel een 3,5 millimeter headphone jack. Moto C gaat op Android 7.0 Nougat draaien.

Aankondigingen dit jaar

Het is nog onbekend wanneer de Moto C-serie aangekondigd gaat worden. Motorola is van plan om dit jaar meerdere toestellen aan te kondigen. Er wordt verwacht dat de Moto Z2-serie rond juni onthuld wordt. Daarnaast zal ook de Moto E4 dit jaar verschijnen.

Bron: The Android Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Samsung Galaxy Note 8 teaser

Samsung geeft in teaser subtiele sneer naar Apple lees verder

Moto Z2 familie

Moto Z2 Force heeft ook last van jelly scrolling lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 met Exynos chipset krijgt hogere benchmark score dan Snapdragon versie lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters