Moto C en Moto C Plus door de keuring in Rusland

De Moto C en Moto C Plus zijn nu al klaar om aangekondigd te worden. De toestellen zijn in Rusland namelijk al gecertificeerd. De Moto C is het nieuwe budgetmodel van Motorola.

Certificatie Moto C en Moto C Plus

De Moto C staat nu al een tijdje in de schijnwerpers. Dit wordt namelijk de nieuwste serie van Lenovo-dochter Motorola. Omdat de serie een certificatie heeft gekregen, betekent dit waarschijnlijk dat de lancering in zicht is.

De modelnummers van de Moto C-serie zijn gelekt. Het gaat om de nummers XT1750 en XT1754. Het is onbekend welk nummer voor de Moto C en Moto C Plus staat. We weten wel al een aantal details over de Moto C. Die zijn vorige week namelijk opgedoken.

Moto C en Moto C Plus

Specificaties

Het toestel wordt volgens geruchten goedkoper dan de Moto E4 die binnenkort ook verwacht wordt. De Moto C gaat waarschijnlijk rond de honderd euro kosten.

De telefoon krijgt een kleurenoptie van rood, goud en zwart. Het toestel heeft een 5-inch display met een resolutie van 854 bij 480 pixels. Onder de motorkap zit de 64-bit MediaTek-processor die maximaal 1,3 GHz klokt. De Moto C krijgt een werkgeheugen van 1 GB of 2 GB en een opslaggeheugen van 16 GB.

De hoofdcamera schiet foto’s in 5 megapixel en de selfiecamera in 2 megapixel. Zowel aan de voor- als achterkant krijgt het toestel een LED-flitser. Er wordt verwacht dat het toestel een batterijcapaciteit van 2800 mAh heeft. Ook heeft het toestel een 3,5 millimeter headphone jack. Moto C gaat op Android 7.0 Nougat draaien.

Aankondigingen dit jaar

Het is nog onbekend wanneer de Moto C-serie aangekondigd gaat worden. Motorola is van plan om dit jaar meerdere toestellen aan te kondigen. Er wordt verwacht dat de Moto Z2-serie rond juni onthuld wordt. Daarnaast zal ook de Moto E4 dit jaar verschijnen.

Bron: The Android Soul

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters