‘Dit zijn de specificaties en prijzen van Moto E4 en E4 Plus’

Naar verwachting gaan de Moto E4 en E4 Plus in de komende weken gelanceerd worden. Eerder verschenen er enkele geruchten over de budgetmodellen, maar nu zijn vrijwel alle specificaties gelekt. Ook de prijzen van de toestellen zijn bekend.

Moto E4

Op WinFuture zijn de specificaties van de Moto E4-serie gelekt. Daaruit blijkt dat de Moto E4 een 5-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels krijgt. Aan de voorkant van het toestel zit een vingerafdrukscanner. Dit is de eerste keer dat deze technologie bij de E4-serie wordt toegepast.

Moto E4 draait op de MediaTek MT6737M-processor die maximaal 1,3 GHz klokt. Het toestel heeft 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen. Het opslaggeheugen kan met een micro sd-kaart uitgebreid worden.

De hoofdcamera schiet foto’s in 8 megapixel en de selfiecamera in 5 megapixel. Het toestel heeft een batterijcapaciteit van 2800 mAh en een verwijderbare achterkant. Hierdoor kan de batterij er uitgehaald worden. Moto E4 draait op het nieuwste Android-besturingssysteem, Android 7.1.1 Nougat.

Moto E4 Plus

De Moto E4 Plus heeft bijna dezelfde specificaties als de Moto E4. Er zijn een aantal verschillen tussen de toestellen. Moto E4 Plus heeft een 5,5-inch display en is dus groter dan de Moto E4. Onder de motorkap is bijna alles hetzelfde als bij de Moto E4. Alleen heeft Moto E4 Plus waarschijnlijk 3 GB opslaggeheugen. De hoofdcamera schiet foto’s in 13 megapixel. Het opvallende aan het toestel is de grote batterijcapaciteit van 5000 mAh.

Prijzen en beschikbarheid

De Moto E4 gaat rond de 150 euro kosten en de Moto E4 Plus rond de 190 euro. Het kleinere toestel wordt in de kleuren grijs, blauw en goud beschikbaar. De grotere variant is in het grijs en goud beschikbaar. Het kan zijn dat de grotere variant in sommige landen ook in het blauw verkrijgbaar is. Het is niet bekend wanneer de toestellen gelanceerd worden.

Dit jaar wordt de Moto Z2 Force en de nieuwe Moto C-serie verwacht, lees hier meer over de toestellen.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters