Budgetmodellen Moto E5 en Moto E5 Plus zijn klaar voor lancering

Op 3 april verwachten we de onthulling van de Moto E5 en Moto E5 Plus. Dat duurt nog heel even, maar natuurlijk zal er voor die tijd nog van alles lekken. Er zijn al wat renders van de smartphones opgedoken en nu zijn de toestellen ook al vermeld op de Amerikaanse FCC website.

Federal Communications Commision

FCC staat voor Federal Communications Commission en is een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Het is dus een goed teken dat de toestellen op de site zijn opgedoken. Blijkbaar voldoen de Moto’s, in ieder geval in de VS, aan alle regels.

Moto E5 FCC

Grotere en kleinere batterijcapaciteit

Op de FCC site worden de toestellen vermeld onder de modelnummers XT1922-4 enXT1922-5. Helaas worden daarbij niet zoveel specificaties vrijgegeven, zoals we gewend zijn van bijvoorbeeld de Chinese tegenhanger TENAA. Wel is te zien dat beide toestellen uitgerust zullen worden met een 4000mAh batterij. Dat is een stap vooruit voor de Moto E5, maar een stapje terug voor de Moto E5 Plus. Vorig jaar kwamen de Moto E4 en Moto E4 Plus met respectievelijk een 2800mAh en 5000mAh batterij.

Specificaties Moto E5 (Plus)

Verder zouden de toestellen volgens andere berichten aan de achterkant uitgerust worden met een vingerafdrukscanner en zou aan de voorkant geen fysieke home knop meer aanwezig zijn. Dit is bij de meeste telefoons het gevolg van de smalle randen aan de voorkant, maar het vreemde is dat de E5 en E5 Plus niet komen met een randloos design. Verder zouden de toestellen niet uitgerust zijn met een USB-C poort, maar nog een microUSB oplader gebruiken en nog vasthouden aan de 16:9 beeldverhouding. Wat ook opvallend is, is dat de Moto merknaam is vervangen door de Motorola naam.

Via: PhoneArena

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters