Budgetmodellen Moto E5 en Moto E5 Plus zijn klaar voor lancering

Op 3 april verwachten we de onthulling van de Moto E5 en Moto E5 Plus. Dat duurt nog heel even, maar natuurlijk zal er voor die tijd nog van alles lekken. Er zijn al wat renders van de smartphones opgedoken en nu zijn de toestellen ook al vermeld op de Amerikaanse FCC website.

Federal Communications Commision

FCC staat voor Federal Communications Commission en is een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor de regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Het is dus een goed teken dat de toestellen op de site zijn opgedoken. Blijkbaar voldoen de Moto’s, in ieder geval in de VS, aan alle regels.

Moto E5 FCC

Grotere en kleinere batterijcapaciteit

Op de FCC site worden de toestellen vermeld onder de modelnummers XT1922-4 enXT1922-5. Helaas worden daarbij niet zoveel specificaties vrijgegeven, zoals we gewend zijn van bijvoorbeeld de Chinese tegenhanger TENAA. Wel is te zien dat beide toestellen uitgerust zullen worden met een 4000mAh batterij. Dat is een stap vooruit voor de Moto E5, maar een stapje terug voor de Moto E5 Plus. Vorig jaar kwamen de Moto E4 en Moto E4 Plus met respectievelijk een 2800mAh en 5000mAh batterij.

Specificaties Moto E5 (Plus)

Verder zouden de toestellen volgens andere berichten aan de achterkant uitgerust worden met een vingerafdrukscanner en zou aan de voorkant geen fysieke home knop meer aanwezig zijn. Dit is bij de meeste telefoons het gevolg van de smalle randen aan de voorkant, maar het vreemde is dat de E5 en E5 Plus niet komen met een randloos design. Verder zouden de toestellen niet uitgerust zijn met een USB-C poort, maar nog een microUSB oplader gebruiken en nog vasthouden aan de 16:9 beeldverhouding. Wat ook opvallend is, is dat de Moto merknaam is vervangen door de Motorola naam.

Via: PhoneArena

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Apple iPhone LCD

Bekende analist deelt prijzen nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters