‘Motorola Moto G5 Plus krijgt een 5,2-inch scherm’

Een foto van de Motorola Moto G5 Plus is gelekt. Een Braziliaanse Google+ gebruiker beweert dat hij het toestel in zijn handen had, voordat het getest werd. De gebruiker heeft een foto op zijn account geplaatst van de mogelijke Moto G5 Plus.

All About Phones Lenovo Motorola Moto Z reviewBij de foto staat een opmerking dat het toestel over een FM-radio en digitale tv zal beschikken. Ook staat erbij dat het toestel een nano-simkaart zal gebruiken. Deze verandering is een update ten opzichte van het vorige toestel. Wat de functie voor digitale tv precies inhoudt, is nog niet bekend.

Specificaties van de Moto G5 Plus

Het beschermende plastic op het display van het prototype van de Moto G5 Plus geeft nog een paar functies weg. Zoals dat het scherm 5,2 inch groot zal zijn. Dat is iets kleiner dan zijn voorganger, de Moto G4 Plus met een 5,5 inch scherm. Het toestel heeft een full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel zal ook een 12 Megapixel ‘Rapid Focus Camera’-lens hebben en een vingerafdruksensor. Omdat de telefoon NFC heeft kun je ook mobiel betalen.. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. De Moto G5 Plus zal met een snellader worden uitgerust.

Er is nog wel verwarring over het toestel. Zoals waarom het toestel geen 5,5 inch scherm heeft, terwijl het toch echt een Motorola Moto G5 Plus toestel is. Dit komt waarschijnlijk doordat de Moto Z Play al een 5,5 inch scherm heeft, en het niet veel zin heeft om een nieuw toestel met de zelfde specificaties te maken.

Het toestel in Nederland

Volgens een bron zal de Moto G5 Plus vlak na het MWC op de markt komen. De toestelprijs van de Moto G4 Plus was 249 dollar dat is ongeveer 233 euro. Er wordt verwacht dat de Moto G5 Plus ongeveer dezelfde prijs zal hebben.

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters