‘Motorola Moto G5 Plus krijgt een 5,2-inch scherm’

Een foto van de Motorola Moto G5 Plus is gelekt. Een Braziliaanse Google+ gebruiker beweert dat hij het toestel in zijn handen had, voordat het getest werd. De gebruiker heeft een foto op zijn account geplaatst van de mogelijke Moto G5 Plus.

All About Phones Lenovo Motorola Moto Z reviewBij de foto staat een opmerking dat het toestel over een FM-radio en digitale tv zal beschikken. Ook staat erbij dat het toestel een nano-simkaart zal gebruiken. Deze verandering is een update ten opzichte van het vorige toestel. Wat de functie voor digitale tv precies inhoudt, is nog niet bekend.

Specificaties van de Moto G5 Plus

Het beschermende plastic op het display van het prototype van de Moto G5 Plus geeft nog een paar functies weg. Zoals dat het scherm 5,2 inch groot zal zijn. Dat is iets kleiner dan zijn voorganger, de Moto G4 Plus met een 5,5 inch scherm. Het toestel heeft een full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het toestel zal ook een 12 Megapixel ‘Rapid Focus Camera’-lens hebben en een vingerafdruksensor. Omdat de telefoon NFC heeft kun je ook mobiel betalen.. De accu heeft een capaciteit van 3000 mAh. De Moto G5 Plus zal met een snellader worden uitgerust.

Er is nog wel verwarring over het toestel. Zoals waarom het toestel geen 5,5 inch scherm heeft, terwijl het toch echt een Motorola Moto G5 Plus toestel is. Dit komt waarschijnlijk doordat de Moto Z Play al een 5,5 inch scherm heeft, en het niet veel zin heeft om een nieuw toestel met de zelfde specificaties te maken.

Het toestel in Nederland

Volgens een bron zal de Moto G5 Plus vlak na het MWC op de markt komen. De toestelprijs van de Moto G4 Plus was 249 dollar dat is ongeveer 233 euro. Er wordt verwacht dat de Moto G5 Plus ongeveer dezelfde prijs zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy J5 (2017)

Officiële foto’s Samsung Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) gelekt lees verder

Carl Pei OnePlus 5

OnePlus CEO bevestigt: OnePlus 5 heeft headphone jack lees verder

Samsung Galaxy S8 Active

‘Zo ziet de extra stevige Samsung Galaxy S8 Active eruit’ lees verder

ov-chip mobiel

Ov-chip mobiel: Je kunt nu met je smartphone inchecken lees verder

Samsung Galaxy Note 8

‘Strakke phablet: dummy Samsung Galaxy Note 8 gespot’ lees verder

iPhone 8 mal

Gelekte iPhone 8 mal suggereert dat toestel groter zal zijn dan iPhone 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters