Moto G5S Plus: cosmetische en technische makeover

Eerder dit jaar zagen we de lancering van de Moto G5 Plus. Een paar maanden later is Motorola al hard aan het werk om de handset een upgrade te geven. Binnekort kunnen we kennismaken met de speciale editie van de G5 Plus, namelijk de Moto G5S Plus. Deze heeft naast een cosmetische makeover ook wat technische upgrades gekregen.

Groter display en aluminium behuizing

De informatie is afkomstig van de goede oude Evan Blass, welke een marketing foto van het toestel via VentureBeat online onthulde.Wat meteen opvalt is dat de plastic behuizing van de G5 Plus is vervangen door één van aluminium. Dit geeft het toestel meteen extra glans en wat meer geliktheid. Verder is het display van 5.2 inch naar 5.5 inch gegroeid bij de G5S Plus en is het toestel zelf ook een beetje groter geworden.

Moto G5S Plus

Extra Moto G5S Plus met extra camera en selfie upgrade

De grootste upgrade ten opzichte van het originele toestel is de toevoeging van een dual camera setup. Aan de achterkant vinden we nu twee 13 megapixel sensoren voor kleuren en monochrome informatie. Blass geeft aan dat hiermee features zoals bokeh effecten, het inwisselen van achtergronden en selectief zwart/wit filteren mogelijk worden gemaakt. Ook de camera aan de voorkant is onder handen genomen. Hier is de 5 megapixel selfiecamera geupgrade naar een 8 megapixel schieter.

Onthulling op 25 juni?

Wanneer de Moto G5S Plus officieel onthuld zal worden is nog onbekend. Moto heeft op 25 juli wel een evenement op de planning staan in New York. Tijdens het event zouden de Moto Z2 Force en Moto X4 onthuld moeten worden. Mogelijkerwijs zien we dan ook meer van de G5S Plus en zijn kleinere broertje de Moto G5S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters