Moto G6, Moto G6 Play en Moto G6 Plus in vol ornaat gelekt

Het ziet ernaar uit dat Moto tijdens de World Mobile Congress dit jaar niet zoveel verrassingen voor de wereld in petto gaat hebben. Verwacht wordt dat de smartphonemaker dan onder andere de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play zal onthullen, hoewel onthullen nu misschien een verkeerd woord is. Onlangs lekten namelijk foto’s en spcificaties van alledrie de toestellen, die behoorlijk legit lijken te zijn. De toestellen upgraden van het metalen design van de Moto G5 toestellen naar een combinatie van metaal en glas.

Moto G6 Play

We beginnen met het goedkoopste toestel van het trio: de Moto G6 Play. Dit toestel zou komen met een 5.7 inch HD display en zou nog blijven hangen bij de 16:9  beeldverhouding. Helaas is er geen dubbele camera aanwezig, maar aan de andere kant komt de smartphone wel met een behoorlijke 4000mAh batterij. Dit is overigens een grotere batterijcapaciteit dan bij de andere twee, duurdere, toestellen. Ook aan de voorkant vinden we een enkele camera met LED flash en aan de achterkant zou de vingerafdrukscanner verstopt zijn in het Moto logo. De G6 Play komt verder in de kleuren Dark Charcoal, Deep Blue en Gold.

Moto G6 Play lek

Moto G6

De Moto G6 zit wat de prijs betreft tussen de twee andere toestellen in. Het display is met 5.7 inch even groot als dat van de Play, maar de normale G6 komt met de populaire 18:9 beeldverhouding. Een Qualcomm 450 chipset wordt gecombineerd met 3GB RAm en 32 GB opslagruimte, of met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Aan de achterkant vinden we bij de G6 wel een dubbele camera met een 12 megapixel en 5 megapixel lens. Voorin is een 16 megapixel selfiecamera plus aan de onderkant de vingerafdrukscanner. De batterijcapacitieit is 3000mAh en verwacht wordt dat je verkoopprijs rond de 200 euro zal liggen.

Moto G6 lek

Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus is, zoals je wel zou verwachten, het grootste toestel in de G6 serie. Hij komt met een 5.93 inch display met een aspect ratio van 18:9. Onder de motorkap vinden we een Snapdragon 630 chipset, wat één van de belangrijkste verschillen is tussen de Plus en de andere twee telefoons. Er zullen verschillende modellen zijn wat betreft de RAM capaciteit en opslag, waarbij je kunt kiezen tussen 3GB/4GB/6GB werkgeheugen en 32GB/64GB opslagruimte. Net zoals bij de G6 is ook bij de G6 Plus de vingerafdrukscanner aan de voorkant, samen met een 16 megapixel selfiecamera. Aan de achterkant is het toestel uitgerust met een 12 megapixel en 5 megapixel dubbele camera. De verwachte verkoopprijs is met 270 euro iets hoger dan die van de G6.

Moto G6 Plus lek

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters