Eindelijk onthullingsdatum Moto G6 bekend

Het is geen geheim dat Motorola van plan is om dit jaar een paar Moto G6 toestellen te onthullen. Zelfs de namen, specificaties en prijzen van de toestellen zijn geen mysterie meer, dankzij verschillende lekken. Nog wel onbekend was de onthullingsdatum, maar die vult Motorola zelf in door middel van een appel groene uitnodiging.

Evenement op 19 april

Volgens de uitnodiging moeten we op 19 april “de datum bewaren” en dus niks anders plannen, want Motorola is iets van plan. Er staat niet expliciet op dat op die datum de Moto G6, Moto G6 Plus en Moto G6 Play onthuld zullen worden, maar wat zou Motorola anders voor evenement te plannen hebben?

Motorola Moto G6 uitnodiging

Onthulling in Brazilië

Wat je misschien zal opvallen aan de uitnodiging is dat hij niet in het Engels is. Het is ook een uitnodiging, die in Brazilië is opgedoken en het is dan natuurlijk de vraag of het evenement iets lokaals is in Brazilië, of dat het om een wereldwijde onthulling gaat.

Spelen met Moto G6

We hopen natuurlijk op het laatste, want hoewel we zo’n beetje al alles weten is het toch anders om de toestellen zelf in je hand te houden en met ze te werken. Specificaties zeggen uiteindelijk ook weer niet alles.

Moto G6 smartphone

Ook premium Motorola toestel

Over ruim een week is het zover en zullen we zien wat de bedoeling is van het evenement. Afgezien van de midrange Moto G6 toestellen, zou Motorola later in het jaar ook nog moeten komen met een premium model. Ook daar zijn we benieuwd naar, maar het toestel komt waarschijnlijk pas aan het einde van het jaar.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters