Moto X begin februari naar Europa

Google en Motorola gaan de Moto X vanaf begin februari in Europa leveren. De smartphone komt onder andere in Frankrijk en in Duitsland op de markt met een adviesprijs van 429 euro. Of de telefoon ook in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Moto X begin februari naar Europa moto x press 645x425

De Moto X, met zijn Snapdragon S4 Plus-processor en 2GB aan werkgeheugen, is iets krachtiger dan de Moto G die eind vorig jaar hier op de markt kwam. Ook schiet de Moto X met zijn 10-megapixelcamera foto’s met twee keer zoveel beeldinformatie als de goedkopere variant. Aan die specificaties hangt echter wel een prijskaartje: met zijn adviesprijs van 429 euro is de Moto X aanzienlijk duurder dan de Moto G, die al vanaf 188 euro verkrijgbaar is.

Google gaat de telefoon van dochterbedrijf Motorola vanaf begin februari in Europa leveren. Vanaf de eerste dag van die maand zal de telefoon in ieder geval leverbaar zijn in Engeland, Frankrijk en Duitsland. Of de telefoon, net als de Moto G, ook naar Nederland komt, is nog niet bekend. In Amerika, waar de telefoon al sinds afgelopen augustus te koop is, kan het uiterlijk van de telefoon naar hartenlust worden aangepast. Deze dienst zal in Europa niet beschikbaar zijn.

Bron: GSM Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters