‘Moto X4 krijgt opklikbare accessoires en twee modellen’

Uit nieuwe informatie blijkt dat de Moto X4 opklikbare accessoires genaamd Amps krijgt en dat er twee verschillende modellen uit zullen komen.

Lenovo

Lenovo’s Motorola domineerde afgelopen week het smartphone nieuws dankzij talloze geruchten over zowel de Moto G4, de Moto G4 Plus en natuurlijk de langverwachte Moto X4. Het worden allemaal strakke toestellen met indrukwekkende specificaties, maar vandaag bleek dat Lenovo iets heel speciaals van plan is: de Moto X4 wordt net zoals de LG G5 modulair. Laten we even een stapje terug nemen. Gisteren lekte het bekende Twitter-account @evleaks nieuwe foto’s van de Moto X4, in twee verschillende kleuren. Op de achterkant van het toestel was een connector te zien, a la de Smart Connector die we van de iPad Pro kennen. Dat wijst dus op accessoires die je aan de Moto X4 vast kunt klikken.

Moto X4

Volgens @evleaks kun je backplate modules aan de Moto X4 vastklikken, genaamd “Amps”. Volgens een anonieme bron zal Motorola bij de lancering al zeer handige opties beschikbaar hebben. Denk aan stereo speakers, een grotere accu, een pico projector, een camera grip met optische zoom en nog meer. Motorola is zelfs al in gesprek met verschillende fabrikanten en andere merken voor nog meer verschillende Amps.

Moto X4

De render van gisteren lijkt dus twee dezelfde smartphones te tonen, maar dat blijkt niet waar te zijn. Volgens @evleaks zijn er twee zeer verschillende modellen van de Moto X4, die enkel qua ontwerp en natuurlijk de connector op elkaar lijken. De zwarte render heeft de condenaam Vector Thin en de witte render heeft als condenaam Vertex.

Twee modellen

Vector Thin wordt de duurdere optie van de twee. Het toestel heeft een 5.5-inch 2560 x 1440 OLED scherm, de Snapdragon 820 chipset en 3GB of 4GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van het toestel zit een 13MP camera met optische stabilisatie. De Vector Thin is met 5.2mm ontzetten dun, maar dat zie je wel terug in de capaciteit van de accu: 2600mAh.

Als je meer om je accuduur en camera geeft dan om krachtige specificaties dan is de Vertex waarschijnlijk de beste optie. Het onaangekondigde toestel heeft ook een 5.5-inch OLED scherm, maar dit keer met een lagere resolutie. Ook zit er een iets minder krachtige processor in, de Snapdragon 625, en kunnen gebruikers alleen kiezen tussen 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Wel krijg je daar een betere 16MP camera en een 3500mAh batterij voor terug. De Vertex is wel wat dikker dan de Vector Thin met 7mm, maar dan hebben we het alsnog over een erg dunne smartphone.

Omdat beide modellen zo dun zijn zul je ook minder last hebben van Amps die je smartphones te dik maken. Ook zul je ongetwijfeld allerlei gekleurde achterkantjes kunnen kopen die je vast kunt klikken, zoals we van Motorola gewend zijn.

Aankondiging

Eerdere geruchten wezen op een aankondiging aan het einde van augustus, maar nieuwe informatie wijst er op dat Lenovo zijn nieuwe smartphones al begin juni gaat onthullen tijdens Lenovo Tech World. Voor welk model zou jij gaan?

Bron: VentureBeat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters