Zoveel gaan de eerste MotoMods voor de Moto Z kosten

Een oplettende gebruiker van de officiële app van de Amerikaanse provider Verizon heeft de prijzen van de eerste MotoMods ontdekt.

Moto Z

Motorola kondigde afgelopen week de Moto Z en de Moto Z Force aan, twee modulaire high-end toestellen met een verfrissend nieuw ontwerp. Beide toestellen hebben een magnetische connector aan de achterkant waar de zogenaamde MotoMods en Style Mods op bevestigd kunnen worden. Voorbeelden van de eerste MotoMods zijn een extra grote batterij, een grote speaker of zelfs een kleine projector. StyleMods veranderen zoals de naam al doet vermoeden enkel het uiterlijk van je nieuwe toestel. Denk aan een houten achterkantje of juist een extravagant gekleurde case.

MotoMods

Ontwikkelaars kunnen vanaf deze week ook zelf aan de slag met hun eigen MotoMods, maar Lenovo en Motorola hebben in samenwerking met selecte bedrijven al een selectie MotoMods geproduceerd. Helaas werden de prijzen nog geheim gehouden tijdens de onthulling, terwijl de prijs van de modules grotendeels bepaald of ze de moeite waard zullen zijn. Gelukkig hebben we vandaag meer duidelijkheid gekregen over wat we kunnen verwachten dankzij de My Verizon app van de Amerikaanse provider Verizon. De automatisch vooraf geïnstalleerde app van de provider is geüpdatet met een een nieuwe pagina met informatie over de MotoMods, waaronder de prijzen. De Moto Z wordt tot augustus in Amerika exclusief door Verizon aangeboden.

Prijzen

Een Reddit-gebruiker heeft screenshots van de app online geplaatst, waardoor we eindelijk weten hoeveel de eerste MotoMods gaan kosten in Amerika. De prijzen zijn niet mis:

  • Insta-Share Projector: $299
  • JBL SoundBoost: $79.99
  • TUMI Power Pack: $89
  • TUMI Wireless Charging Power Pack: $99
  • Kate Spade shell : $79

MotoMods MotoMods MotoModsMotoMods

Nederland

Het is nog niet bekend welke MotoMods in Nederland verkrijgbaar zullen zijn en de prijzen zullen in ons kikkerlandje ongetwijfeld verschillen, maar veel goedkoper zullen ze in ieder geval niet worden. Hiermee is vooral de Insta-Share Projector een erg dure optie, want voor die prijs kun je bijna het goedkoopste model van de langverwachte OnePlus 3 aanschaffen. Ook kun je voor dat geld een superieure pico projector aanschaffen met een hogere resolutie. Hetzelfde geldt voor het power pack. Wel heeft Lenovo bekend gemaakt dat de volgende generaties van het toestel ook gebruik kunnen maken van de huidige MotoMods, dus je hoeft ze met de aanschaf van de opvolgers van de Moto Z en de Moto Z Force niet in de prullenbak te gooien. Het wordt interessant om te zien wat andere derde partijen met de modules gaan doen, en of ze ook zulke hoge prijzen zullen gaan hanteren.

Bron: Reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters