‘Moto Z2 Play: eerste beelden tonen minieme veranderingen’

Gisteren zijn de eerste legitiem lijkende beelden opgedoken van de Moto Z2 Play. Na het succes van de Moto Z Play van vorig jaar is het niet verrassend dat Motorola de serie doorzet. De Z2 Play lijkt een kleine stap vooruit te hebben gezet ten opzichte van zijn voorganger.

Succes Moto Z Play door batterijlevensduur en Moto Mods

Eén van de redenen voor de populariteit van de Moto Z Play was de levensduur van de batterij. Het toestel kwam met een een 3510mAh batterij, welke zelfs een jaar later nog kan rivaliseren met enkele vlaggenschip toestellen. Daarnaast had de telefoon de optie om verschillende Moto Mods te gebruiken. Zo konden speakers, batterijen en projectoren wisselend op het toestel geplaatst worden.

Design Moto Z2 Play weinig veranderd

De beelden van de aankomende Moto Z Play zijn online opgedoken via Technobuffalo. De site zou ze bemachtigd hebben via een betrouwbare bron. Op de foto’s is een slank toestel te zien in een licht gouden kleur.

Wat meteen opvalt is dat de telefoon veel weg heeft van zijn voorganger. Zoals de Moto Z Play heeft ook de Moto Z2 Play een flash optie aan de voorkant. Daarnaast is ook de cyclops camera bult overgenomen.

Moto Z2 Play

Home knop ondergaat grootste redesign

De home knop lijkt de grootste make over te hebben gekregen. De knop gaat nu meer de richting op van de home knoppen, waarmee de Moto G5 en G6 zijn uitgerust.

Specificaties

Over de specificaties is  nog geen betrouwbare informatie beschikbaar. Verwacht wordt dat er geen grote veranderingen zullen zijn ten opzichte van het Z Play toestel van vorig jaar. Deze kwam met een Snapdragon 625 processor in combinatie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte.

Bron: Technobuffalo

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters