Beelden Moto Z3 Play case verklappen ontbrekende feature

Vorig jaar werd de Moto Z2 Play aan het begin van de zomer onthuld, dus begint het nu te kriebelen voor de onthulling van zijn opvolger: de Moto Z3 Play. Via de maker van cases zijn alvast wat beelden gelekt, waaruit we dingen kunnen afleiden. Het meest opvallendste is dat de Z3 Play geen opening lijkt te hebben voor een audiokabel.

Langere Z2 Play met circulaire dubbele camera

Het is altijd fijn als casemakers alvast hun hoesjes willen laten zien en daarmee meteen ook van alles verklappen over het toestel dat in de hoesjes zit. Dat ze ermee weg blijven komen is een wonder, maar in ieder geval krijgen wij wat extra beeldmateriaal en lijkt het wachten op de onthulling minder lang.

In dit geval lijken de beelden niet met opzet door de casemaker online te zijn gezet. In ieder geval lijken ze een wat langere Z2 Play te onthullen, terwijl we aan de achterkant een opening zien voor de bekende dubbele camera van Moto in een cirkel.

Moto Z3 Play case

Moto Z3 Play case zonder opening headphone jack

So far so good maar waar de Z2 Play van vorig jaar nog kwam met een headphone jack, lijkt het model van dit jaar helaas mee te doen aan de 3,55 mm-loze trend. Het zat er natuurlijk wel aan te komen, maar de Z2 Play was ook redelijk dun en kwam toch met de audiopoort. Op de beelden is aan de onderkant alleen een opening te zien voor een USB-C poort.

Aan de bovenkant is er wel een kleine opening in het hoesje, maar deze lijkt te klein te zijn voor een audiokabel. Het zal eerder een opening voor de microfoon zijn.

Moto Z3 Play case

Om het zeker te weten, zullen we nog even geduld moeten hebben. Waarschijnlijk kunnen we binnenkort een reeks aan Moto Z3 Play geruchten en leaks verwachten.

Moto Z3 Play case

Via: PhoneArena

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters