Eindelijk eerste live beelden Moto Z3 Play gelekt

Onlangs onthulde Motorola de Moto G6 en E5 toestellen en binnenkort mogen we de Moto Z3 Play verwachten. Er zijn al wat renders van het toestel gelekt samen met beelden van een case, die van alles verklapten over de smartphone. Nu hebben we voor het eerst ook live foto’s van een prototype en wordt duidelijker wat we van de Z3 Play kunnen verwachten.

Vingerafdrukscanner aan de zijkant

Net zoals op de renders, zien we aan de achterkant inderdaad een dubbele camera. Ook wordt duidelijk dat er zowel aan de voor- als achterkant geen vingerafdrukscanner te bekennen is. Deze is helaas niet in het display verwerkt, zoals je dan zou verwachten, maar hij bevindt zich aan de zijkant van de handset samen met de aan/uit knop. Het zou misschien een handigere plek kunnen zijn dan aan de achterkant, maar daarvoor moeten we het toestel eerst zelf in handen krijgen.

Moto Z3 Play

Moto Z3 Play met dunne randen en zonder notch

Aan de voorkant zijn de randen rondom het display dunner geworden en we zien gelukkig geen notch aan de bovenkant. Verwacht wordt dat de Moto G6 Play komt met een 6 inch display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Onder de motorkap zou het toestel uitgerust worden met een Snapdragon 636 chipset in combinatie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Verder zou hij vergezeld worden van een 3.000mAh batterij, Android 8.1 Oreo en de beveiligingsupdate van mei.

We weten nog niet wanneer de smartphone officieel onthuld gaat worden, maar dat zou ergens in juni moeten zijn. Tot die tijd kunnen we spelen met de Moto G6, welke met interessante nieuwe features komt.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters