Eindelijk eerste live beelden Moto Z3 Play gelekt

Onlangs onthulde Motorola de Moto G6 en E5 toestellen en binnenkort mogen we de Moto Z3 Play verwachten. Er zijn al wat renders van het toestel gelekt samen met beelden van een case, die van alles verklapten over de smartphone. Nu hebben we voor het eerst ook live foto’s van een prototype en wordt duidelijker wat we van de Z3 Play kunnen verwachten.

Vingerafdrukscanner aan de zijkant

Net zoals op de renders, zien we aan de achterkant inderdaad een dubbele camera. Ook wordt duidelijk dat er zowel aan de voor- als achterkant geen vingerafdrukscanner te bekennen is. Deze is helaas niet in het display verwerkt, zoals je dan zou verwachten, maar hij bevindt zich aan de zijkant van de handset samen met de aan/uit knop. Het zou misschien een handigere plek kunnen zijn dan aan de achterkant, maar daarvoor moeten we het toestel eerst zelf inĀ handen krijgen.

Moto Z3 Play

Moto Z3 Play met dunne randen en zonder notch

Aan de voorkant zijn de randen rondom het display dunner geworden en we zien gelukkig geen notch aan de bovenkant. Verwacht wordt dat de Moto G6 Play komt met een 6 inch display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Onder de motorkap zou het toestel uitgerust worden met een Snapdragon 636 chipsetĀ in combinatie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte. Verder zou hij vergezeld worden van een 3.000mAh batterij, Android 8.1 Oreo en de beveiligingsupdate van mei.

We weten nog niet wanneer de smartphone officieel onthuld gaat worden, maar dat zou ergens in juni moeten zijn. Tot die tijd kunnen we spelen met de Moto G6, welke met interessante nieuwe features komt.

Via: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters