Motorola Aura komt binnenkort in Diamond Edition

Motorola heeft met haar Aura een mooi exclusief toestel op de markt gezet, maar blijkbaar was het nog niet exclusief genoeg. Motorola heeft namelijk een speciale editie van het toestel aangekondigd, compleet met goud en diamanten.

Motorola Aura Diamond edition dicht

In onze eerste ervaringen van de Motorola Aura hadden we al ontdekt dat het toestel inderdaad een exclusieve look and feel heeft, iets dat ook wel mag voor €1200. Motorola wil het echter nog een graadje exclusiever maken met een speciale Diamond Edition van de Aura. Het nieuwe toestel heeft niet alleen wat andere kleurstellingen, maar is ook deels vervaardigd uit goud en diamanten. Het toestel heeft met een prijs van €3800 ook meteen een stuk hoger prijskaartje gekregen, waardoor er maar heel weinig mensen zullen zijn die zich dit toestel kunnen veroorloven.

De Aura Diamond Edition heeft voor dit selecte groepje mensen wel een aantal exclusieve materialen te bieden. Natuurlijk heeft hij net als het gewone toestel saffier-glas over het display, maar daarnaast is het ding afgewerkt met 18 karaats goud en zitten er 34 diamantjes in verwerkt. De behuizing van de Aura Diamond Edition is grotendeels van goud en ook de navigatietoets van het ding is van 18 karaats goud gemaakt. Van de 34 diamantjes zitten er dertig om het display heen, de andere vier vormen de stipjes op de vier richtingen van de navigatietoets.

Wij hebben de normale versie van de Motorola Aura nog steeds liggen om te reviewen. Zodra we hier tijd voor vinden zullen we het toestel grondig aan een review onderwerpen. Wanneer deze Diamond Edition in de winkels zal komen is nog niet bekend.

Motorola Aura Diamond edition

 

Motorola Aura Diamond edition

 

Motorola Aura Diamond edition open

 

Bron: Pocket Lint

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters