Motorola Bluetooth-speaker klust bij als handsfree

Mobile-Review heeft informatie over een nieuwe Bluetooth-speaker van Motorola online gezet. Bijzonder is dat het apparaat niet alleen als Bluetooth-speaker voor muziek dienst doet, maar ook nog werkt als een handsfree apparaat.

Via Mobile-Review is informatie over een nieuwe Bluetooth-speaker van Motorola naar boven gekomen. De speaker heet T325 en heeft een stijlvol design. De speaker is helemaal ideaal voor onderweg, hij kan in de auto namelijk ook gebruikt worden als handsfree-kit. Met de T325 mee op reis heb je dus zowel een prima speaker voor je muziek als een handsfree bij je, zodat je geen gesprek en geen beat meer hoeft te missen in de auto. Je kan de T325 aansluiten op de meeste telefoons die het A2DP-Bluetooth-profiel ondersteuenen.

De T325 is nog niet officieel door Motorola aangekondigd en we hebben dan ook nog geen gegevens over hoe lang het ding het vol zal houden, het formaat, extra functies of de prijs. Naar verwachting zal het echter niet heel lang meer duren voordat de speaker officieel getoond zal worden door Motorola en meer info beschikbaar zal komen, in de komende paar maanden zou het apparaat aangekondigd moeten worden. Een release zal nog wat langer op zich laten wachten, dus of je op weg naar je vakantiebestemming deze zomer muziek kunt beluisteren en handsfree bellen in de auto is nog even afwachten.

Motorola T325 handsfree speaker

 

Bron: Unwired View

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters