Motorola breidt de ROKR serie uit met de EM30, EM28 en EM25

Motorola heeft vandaag drie nieuwe toestellen gelanceerd die allemaal tot het ROKR gezelschap behoren. Het zijn overwegend low-end toestellen die Motorola vandaag op de markt heeft gezet in de vorm van de EM30, EM28 en EM25.

Motorola heeft vandaag drie low tot -mid-range toestellen gelanceerd. Opvallend is dat ze alle drie veel gemeen hebben qua specificaties, echter wel qua form factor veel van elkaar verschillen. Zo hebben ze alle drie een 3.5 mm headphone jack in hun behuizing zitten en zijn ze tevens uitgerust met radio in combinatie met RDS. Ook Bluetooth met A2DP mag niet ontbreken en de verbinding naar de pc gaat met een 2.0 usb interface. Overigens moeten de toestellen het wel stellen met slechts een GSM/EDGE verbinding maar daarentegen zal de prijs rond de 200 euro bedragen voor een model.

Er zijn drie form factors gelanceerd voor de ROKR familie die bestaan uit een candybar model, een flip phone en een slider. Doordat ze dus de zelfde specificaties hebben denkt Motorola allemaal verschillende markten te kunnen bedienen met de zelfde inhoud. Onder het mom van voor ieder wat wils gaat Motorola opnieuw de concurrentie aan met de rest van de telecom sector.

motorokr-em30 
motorokr-em28

 

motorokr-em25

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters