Motorola brengt nieuw iDEN-toestel naar de FCC

Elektronicawaakhond FCC in Amerika maakt melding van een nieuw Motorola-toestel, dat daar ter beoordeling is ingeleverd. Het gaat om een toestel in de Motorola iDEN-serie, en lijkt vanwege zijn fysieke toetsenbord onder het scherm vooral bedoeld voor mensen die veel te typen hebben op hun toestel.

Motorola iDen

De iDEN wordt overigens van twee ‘namen’, of liever gezegd typenummers voorzien in de FCC-documentatie. Het toestel wordt zowel i475 als i235 genoemd. In ieder geval hebben we het over een candybar-toestel met een Blackberry-vorm, het qwerty-toetsenbord zit onder het scherm dat daardoor wat kleiner uitvalt.

Over het toestel is op grond van de FCC-documentatie verder bekend dat het bluetooth heeft, een 2.5 mm headphone ingang, een camera, een speakerphone en een FM-radio. En je kunt er uiteraard mee bellen. Het is niet helemaal duidelijk of het scherm aanraakgevoelig is of niet, en op wat voor besturingssysteem dit toestel draait.

Welke telco dit toestel in de Verenigde Staten gaat voeren, wanneer en voor welke prijs, is nog net zo onbekend als het antwoord op de vraag of we deze Motorola ook aan deze kant van de oceaan mogen begroeten. Motorola heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd.

Bron: BGR

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters