Motorola brengt ruggedized Gingerbread-tablet naar de markt

Motorola zou werken aan een ruggedized 7 inch tablet, die verrassend genoeg op Android Gingerbread loopt. Terwijl de Motorola Xoom als allereerste tablet Android Honeycomb aan boord had, de speciale tabletversie van Android.

Motorola tablet ruggedized

De tablet zou gericht zijn op de zakelijke markt, waar de Xoom vooral is bedoeld voor consumenten. De nog naamloze Gingerbread-tablet heeft kenmerken van het ruggedized telefoontoestel Motorola Defy. De tablet moet je net als die telefoon ook probleemloos van een meter hoog kunnen laten vallen.

De Androidtablet biedt een 1.3 megapixel camera voor en een 8 megapixel camera achter. Er moet een Omap 4 processor in komen, een dualcore kern die allebei op 1Ghz zijn geklokt.

Voorts zit er een gigabyte aan RAM in, 8 gigabyte geheugen, een 7 inch LCD-display, bluetooth, gps en WiFi. Het platte apparaat zou vijfeneenhalf uur streaming video moeten kunnen laten zien.

Behalve de val van een meter hoog moet deze tablet ook tegen andere zware omstandigheden kunnen, zoals extreme temperaturen, veel stof, en spatwater.

Pas in oktober zou deze tablet in het betatest-stadium komen.

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via