Motorola introduceert nieuwe wearable

Motorola introduceerde in 2014 zijn Keylink. Met de accessoire werd het makkelijker om je telefoon, sleutels en andere belangrijke dingen te vinden. Nu heeft het bedrijf de opvolger geïntroduceerd: de Motorola Connect Coin.

Nieuwe functies Motorola Connect Coin

motorola connect coinDe Motorola Connect Coin heeft net als zijn voorganger een GPS-signaal om belangrijke dingen te vinden, maar voegt ten opzichte van de Keylink een flink aantal nieuwe functies toe. Zo heeft de Coin ook een functie voor een safe zone. Zo kan je bijvoorbeeld in je huis zorgen dat de wearable geen alarm geeft. De safe zone werkt alleen als de munt verbinding heeft met een Wi-Fi-signaal.

Ook kan je met de Motorola Connect Coin de camera van je telefoon besturen. Ook kan je je muziek besturen met de Connect Coin. Met de knoppen kan je bepaalde liedjes overslaan of een song selecteren. Als laatste is er ook een SOS alert-functie. Deze kan je gebruiken als je in gevaar bent. Door op de knop te drukken stuur je een signaal naar je vrienden en familie, met jouw GPS-locatie.

Nog dit jaar wereldwijd verkrijgbaar

De Motorola Connect Coin komt waarschijnlijk zeer binnenkort uit in Azië. Hij is in een behoorlijk aantal kleuren te krijgen, van zwart tot blauw met roze. De verwachting is dat de wearable nog dit jaar wereldwijd verkrijgbaar is. De munt werkt met de Connect Coin-app. Die draait op iOS en Android.

Bron: TechDroidermotorola-connect-coin-kleuren

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters