Motorola Defy en HTC Desire HD krijgen in April een update

Het Franse SFR heeft een update-schema bekend gemaakt waarin de updates voor de Motorola Defy en de HTC Desire HD genoemd worden. De Defy zou Android 2.2 krijgen in april en de Desire HD Android 2.3.

Motorola Defy hoofdfoto

De Motorola Defy, een robuuste Android-telefoon die nu nog op Android 2.1 draait, zal aan het eind van april een update naar Froyo krijgen. Dat is in ieder geval hoe het Franse SFR de zaken ziet, meldt GSM Arena. Daarmee komt de update iets eerder dan verwacht: hij zou aanvankelijk pas halverwege dit jaar komen.

Van de Desire HD, die met zijn snelle processor en grote scherm nog steeds aan de top van de Android-markt staat, was al bekend dat hij in Q2 de update naar Gingerbread zou krijgen. Dat heeft de Franse provider nu verder gespecificeerd naar de eerste helft van april.

Hoewel het hier wel om het Franse update-schema gaat, is de kans dat de updates in Nederland rond dezelfde tijd uitkomen groot. Vaak wordt dezelfde firmware gebruikt voor heel Europa. Daarnaast gaat het hier om provider-versies, dus bestaat de kans dat de updates zelfs iets eerder zullen zijn voor de providervrije toestellen.

HTC Desire HD piano

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  Hmm. Het duurt me inderdaad wat te lang, dit probleem. Die fabrieksresets heb ik al een paar keer gedaan. Hielp niet echt. Ik heb HTC maar eens gebeld, die komen 'm ophalen. Goede service. 😉

 2. haasje -

  Bart, stuur hem op naar HTC, mijn Desire Z had een defecte GPRS module waardoor mijn GPS steeds wegviel en hard hing, inmiddels geen last meer na vervanging mainboard.
  Succes

 3. bartvuijk -

  Broeva! Haro! Misschien dat HTC dan meteen de volgende haperingen in mijn Desire HD verhelpt: het voortdurende vastlopen (2-3 x per dag, harde reset noodzakelijk) en de brakke gps-functie. Dan ben ik weer helemaal tevreden! 😛 Ik betwijfel echter of er een wasmachinebestendige update voor de Defy in zit 😉

  1. Eric -

   Ik heb ook de HTC Desire HD en nooit last van iets gehad. Dus aan de software moet het niet liggen. Of een 3de partij programma die problemen veroorzaakt. Je kan eventueel een fabrieksreset doen. Wel dit even lezen http://www.htc.com/nl/howto.aspx?id=10399&type=1&p_id=324
   Dan minimaal een dag met een kale Android kijken of dat het probleem terug komt. Als het nog steeds voorkomt dan zoals haasje suggereert het toestel ter reparatie opsturen.

Samsung Galaxy event

Tipster onthult belangrijke componenten Galaxy S9 handsets lees verder

Motorola Moto G5 Plus

5 redenen om (niet) voor de Motorola Moto G5 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters