Motorola Defy en HTC Desire HD krijgen in April een update

Het Franse SFR heeft een update-schema bekend gemaakt waarin de updates voor de Motorola Defy en de HTC Desire HD genoemd worden. De Defy zou Android 2.2 krijgen in april en de Desire HD Android 2.3.

Motorola Defy hoofdfoto

De Motorola Defy, een robuuste Android-telefoon die nu nog op Android 2.1 draait, zal aan het eind van april een update naar Froyo krijgen. Dat is in ieder geval hoe het Franse SFR de zaken ziet, meldt GSM Arena. Daarmee komt de update iets eerder dan verwacht: hij zou aanvankelijk pas halverwege dit jaar komen.

Van de Desire HD, die met zijn snelle processor en grote scherm nog steeds aan de top van de Android-markt staat, was al bekend dat hij in Q2 de update naar Gingerbread zou krijgen. Dat heeft de Franse provider nu verder gespecificeerd naar de eerste helft van april.

Hoewel het hier wel om het Franse update-schema gaat, is de kans dat de updates in Nederland rond dezelfde tijd uitkomen groot. Vaak wordt dezelfde firmware gebruikt voor heel Europa. Daarnaast gaat het hier om provider-versies, dus bestaat de kans dat de updates zelfs iets eerder zullen zijn voor de providervrije toestellen.

HTC Desire HD piano

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bartvuijk -

  Hmm. Het duurt me inderdaad wat te lang, dit probleem. Die fabrieksresets heb ik al een paar keer gedaan. Hielp niet echt. Ik heb HTC maar eens gebeld, die komen 'm ophalen. Goede service. 😉

 2. haasje -

  Bart, stuur hem op naar HTC, mijn Desire Z had een defecte GPRS module waardoor mijn GPS steeds wegviel en hard hing, inmiddels geen last meer na vervanging mainboard.
  Succes

 3. bartvuijk -

  Broeva! Haro! Misschien dat HTC dan meteen de volgende haperingen in mijn Desire HD verhelpt: het voortdurende vastlopen (2-3 x per dag, harde reset noodzakelijk) en de brakke gps-functie. Dan ben ik weer helemaal tevreden! 😛 Ik betwijfel echter of er een wasmachinebestendige update voor de Defy in zit 😉

  1. Eric -

   Ik heb ook de HTC Desire HD en nooit last van iets gehad. Dus aan de software moet het niet liggen. Of een 3de partij programma die problemen veroorzaakt. Je kan eventueel een fabrieksreset doen. Wel dit even lezen http://www.htc.com/nl/howto.aspx?id=10399&type=1&p_id=324
   Dan minimaal een dag met een kale Android kijken of dat het probleem terug komt. Als het nog steeds voorkomt dan zoals haasje suggereert het toestel ter reparatie opsturen.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters