Motorola Defy krijgt Android 2.2 Froyo-update

Bezitters van de Motorola Defy in Amerika melden dat hun toestel een update heeft gekregen naar Android 2.2 Froyo. Dat betekent dat Europese toestellen niet lang kunnen achterblijven, want de update zou in de hele wereld in het tweede kwartaal van dit jaar plaatsvinden. Nu dus, ongeveer.

Motorola Defy piano

De Defy is op de markt gebracht met Android 2.1 Eclair. Het stevige toestel, dat door ons met flink wat moeite is kapotgetest, krijgt de update naar Froyo ‘over the air’. Een verbinding met een computer is dus niet nodig voor deze update; die komt op het toestel zelf binnen.

Wie wil checken of de update al beschikbaar is voor zijn toestel, kan dat in de instellingen nakijken. Dat doe je door naar instellingen>over de telefoon>software-updates te gaan en vervolgens op ‘nu controleren’ te drukken.

Een Wi-Fi verbinding is aan te raden voor wie gaat updaten, want de download is 112 mb groot en komt dus draadloos binnen.

Met Froyo kunnen ook Defy-eigenaren genieten van nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld apps naar de sd-kaart worden verplaatst, om het interne geheugen te ontlasten. Natuurlijk komt er ook een performance-boost met het nieuwe besturingssysteem mee.

Motorola heeft ook wat wijzigingen aan zijn eigen schil om Android aangebracht. Er zitten nieuwe ‘profielen’ in die gekozen kunnen worden, met elk weer drie nieuwe homescreens. Ook is LinkedIn nu geïntegreerd met de contactenlijst en gaat het toestel over het algemeen beter om met de sociale media.

Bron: GSM Arena

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Android Popsicle

Android P beta nu beschikbaar op 11 smartphones! (Sony, Nokia en meer) lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Telekoopwijzer: de vijf beste budgetsmartphones van dit voorjaar lees verder

headphone jack Samsung Galaxy S7 Edge kopen Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S7(Edge) krijgt eindelijk Android Oreo! lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters