Motorola Defy krijgt Android 2.2 Froyo-update

Bezitters van de Motorola Defy in Amerika melden dat hun toestel een update heeft gekregen naar Android 2.2 Froyo. Dat betekent dat Europese toestellen niet lang kunnen achterblijven, want de update zou in de hele wereld in het tweede kwartaal van dit jaar plaatsvinden. Nu dus, ongeveer.

Motorola Defy piano

De Defy is op de markt gebracht met Android 2.1 Eclair. Het stevige toestel, dat door ons met flink wat moeite is kapotgetest, krijgt de update naar Froyo ‘over the air’. Een verbinding met een computer is dus niet nodig voor deze update; die komt op het toestel zelf binnen.

Wie wil checken of de update al beschikbaar is voor zijn toestel, kan dat in de instellingen nakijken. Dat doe je door naar instellingen>over de telefoon>software-updates te gaan en vervolgens op ‘nu controleren’ te drukken.

Een Wi-Fi verbinding is aan te raden voor wie gaat updaten, want de download is 112 mb groot en komt dus draadloos binnen.

Met Froyo kunnen ook Defy-eigenaren genieten van nieuwe mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld apps naar de sd-kaart worden verplaatst, om het interne geheugen te ontlasten. Natuurlijk komt er ook een performance-boost met het nieuwe besturingssysteem mee.

Motorola heeft ook wat wijzigingen aan zijn eigen schil om Android aangebracht. Er zitten nieuwe ‘profielen’ in die gekozen kunnen worden, met elk weer drie nieuwe homescreens. Ook is LinkedIn nu geïntegreerd met de contactenlijst en gaat het toestel over het algemeen beter om met de sociale media.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Henk -

    Ik heb de defy nu 3 weken en het is een fijn toestel maar ik zit ook te wachten op de update maar tot op vandaag nog steeds niks , zijn er al mensen die wel de update hebben gekregen?

      1. john -

        Hallo ik de telefoon sinds een week maar ik heb hetzelfde probleem heb een aantal keren geprobeerd ook de telefoon uitgeschakeld en weer aangezet help niets. volgens mij zijn het sprookjes die update naar 2.2.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters