‘Motorola doet het prima sinds de overname’

Motorola werd een kleine twee jaar geleden overgenomen door Lenovo en het merk doet het nog prima, dat meldt een topman vandaag in een interview.

Lenovo & Motorola

Twee jaar geleden nam het Chinese Lenovo Motorola over, al bleef Motorola gewoon onder eigen naam actief. Tijdens een interview met TechCrunch in Barcelona liet topman Rick Osterloh vandaag weten dat het merk Motorola nog steeds prima presteert. “Het merk Moto gaat nergens naartoe, verwacht meer Moto G en Moto E smartphones in de toekomst, alsook apparaten onder de naam van Lenovo. Het klinkt verwarrend, en dat is het ook.”, luidt het.

De Moto G, Moto E en Moto X gaan dus voorlopig nergens naartoe en zullen in de toekomst nog geüpdatet worden. Smartphones onder de merknaam Lenovo zullen hoofdzakelijk inspelen op de low-end markt in Azië, waar de Moto toestellen eerder voor de Westerse low- en mid-end markt gemaakt zijn.

Krachten bundelen

De topman haalt ook aan dat Lenovo heel wat faciliteiten heeft voor het produceren van zowel smartphones als computers en steeds meer Motorola toestellen zullen daar ook in de toekomst geproduceerd worden. “We zijn een van de weinige bedrijven met sterke middelen voor het ontwikkelen van zowel smartphones als computers”, luidt het.

Uit het interview blijkt ook dat Lenovo bezig is met het ontwikkelen van producten met virtual reality-aspecten, Motorola zou daar echter niet bij betrokken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters