‘Motorola doet het prima sinds de overname’

Motorola werd een kleine twee jaar geleden overgenomen door Lenovo en het merk doet het nog prima, dat meldt een topman vandaag in een interview.

Lenovo & Motorola

Twee jaar geleden nam het Chinese Lenovo Motorola over, al bleef Motorola gewoon onder eigen naam actief. Tijdens een interview met TechCrunch in Barcelona liet topman Rick Osterloh vandaag weten dat het merk Motorola nog steeds prima presteert. “Het merk Moto gaat nergens naartoe, verwacht meer Moto G en Moto E smartphones in de toekomst, alsook apparaten onder de naam van Lenovo. Het klinkt verwarrend, en dat is het ook.”, luidt het.

De Moto G, Moto E en Moto X gaan dus voorlopig nergens naartoe en zullen in de toekomst nog geüpdatet worden. Smartphones onder de merknaam Lenovo zullen hoofdzakelijk inspelen op de low-end markt in Azië, waar de Moto toestellen eerder voor de Westerse low- en mid-end markt gemaakt zijn.

Krachten bundelen

De topman haalt ook aan dat Lenovo heel wat faciliteiten heeft voor het produceren van zowel smartphones als computers en steeds meer Motorola toestellen zullen daar ook in de toekomst geproduceerd worden. “We zijn een van de weinige bedrijven met sterke middelen voor het ontwikkelen van zowel smartphones als computers”, luidt het.

Uit het interview blijkt ook dat Lenovo bezig is met het ontwikkelen van producten met virtual reality-aspecten, Motorola zou daar echter niet bij betrokken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters