Motorola Droid 2 explodeert in oor van eigenaar

Een man uit Texas beweert dat zijn gloednieuwe Motorola Droid 2 telefoon in zijn oor is geëxplodeerd. De man heeft vier uur op de operatietafel doorgebracht, maar brengt het er van af met vier hechtingen. De telefoon heeft een gebarsten scherm, maar werkt nog.

Motorola Droid 2 explodeert

Aron Embry uit Cedar Hill had zijn Droid 2 nog maar twee dagen. Hij was ermee aan het bellen, toen hij een knal hoorde in zijn oor. Eerst voelde hij geen pijn, maar hij bloedde hevig en hij zag dat het scherm van zijn telefoon was gebroken. Eerst keek hij in een spiegel, vervolgens naar de school waar zijn vrouw werkte, en die schrok erg van al het bloed dat uit het hoofd en de nek van haar man droop. De vrouw dacht aanvankelijk dat haar man in een auto-ongeluk verzeild was geraakt. Ze belde 911 om hem naar het ziekenhuis te laten brengen. Ook nam zij wat foto’s van haar man en de gebroken telefoon.

Embry heeft geen gehoorschade opgelopen en is nog steeds een fan van zijn ‘ongelooflijke’ telefoon. ,,Maar misschien is die wat te ongelooflijk”, voegde hij er voor een tv-reporter aan toe.

Waardoor het apparaat explodeerde, is nog een raadsel. De verkoper van deze Motorola denkt dat het apparaat niets mankeert en dat de explosie op de een of andere manier door Embry zelf is veroorzaakt. Een woordvoerster van Motorola heeft toegezegd dat de kwestie zal worden onderzocht.

Embry is niet verzekerd, en hoopt wat geld voor zijn medische behandeling van Motorola te krijgen. Hij zoekt nu een advocaat.

Bron: Fox News

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters