Motorola dumpt helft werknemers evenals Windows Mobile

Motorola zou, na veel ontslagen vorig jaar, nu van plan zijn om maarliefst de helft van zijn werknemers in de telefoon-afdeling van het bedrijf op straat te zetten. Daarnaast heeft het bedrijf ook plannen om Windows Mobile voorgoed te verlaten.

Het is niet de eerste keer dat Motorola van plan is banen te schrappen. Vorig jaar gebeurde dit en ook in 2007 was het al raak. Nu zou Motorola weer van plan zijn een groot aantal werknemers de zak te geven. Volgens Phone Scoop zou Motorola nu van plan zijn om maarliefst de helft van al haar werknemers in de telefoon-tak van het bedrijf te ontslaan. Het zou gaan om duizenden mensen.

Niet allen is Motorola van plan om de helft van haar telefoon-tak op te doeken, ook zou het bedrijf het plan hebben om Windows Mobile voorgoed in de ban te doen. Dit heeft niet zo zeer te maken met slechte resultaten, maar met de komst van het Android platform. Het zou best eens kunnen dat we na de MOTOSURF A3100 alleen nog maar Android zullen zien op Motorola smartphones. Voor wanneer de eerste Android telefoon van Motorola in de planning staat, is nog niet bekend.

motorola-logo 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters