Motorola EM35 duikt op

De nog niet aangekondigde Motorola EM35 is op het internet verschenen. Dit toestel moet een goedkoop muziek toestel worden van Motorola, met een aantal bijzonderheden.

De Motorola EM35 zal het merk waarschijnlijk niet uit haar neerwaartse spiraal kunnen halen, maar het toestel biedt wel goede muziek functies voor weinig geld. Het meest bijzondere aan het toestel is echter het scroll wieltje dat we ook in de Motorola ROKR E8 kunnen vinden. Daarnaast zal het toestel drie speciale muziek toetsen hebben, zodat de muziek speler erg makkelijk te bedienen is.

De muziek telefoon draait op het Linux platform, waardoor de software makkelijk uit te breiden en aan te passen is. Ook gegevens over de processor kwamen naar buiten: het toestel zal een SCM-A11 500MHz processor bieden, wat niet slecht is voor een relatief goedkoop muziek toestel. Om het plaatje kompleet te maken heeft Motorola ook nog een 3.5mm audio poort, een Micro SD geheugenkaartslot, een FM radio en een 3.2 megapixel camera in de EM35 gestopt. Ondersteuning voor UMTS moet dit toestel helaas missen.

Hoewel er al veel gegevens over deze nieuwe slider bekend zijn, is het nog niet duidelijk wanneer Motorola de telefoon gaat aankondigen. Een precieze prijs voor het toestel is ook nog niet bekend, maar wel weten we dat het toestel niet heel duur gaat worden.

motorola lek

 

Bron: GSM Arena

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters