Motorola heeft volgende RAZR-model al in de coulissen staan

Motorola verraste door onlangs het submerk RAZR opnieuw leven in te blazen met een hele dunne, apart vormgegeven Androidsmartphone. Kennelijk wil de mobieltjesmaker verder op dit pad, want in de digitale inventarislijst van de Amerikaanse telco Verizon is al een opvolger te vinden: de RAZR MAXX.

Motorola Razr

De RAZR is onlangs door ons stevig onder de loep genomen in een review. Het toestel is door ons beoordeeld als een goede telefoon, maar er bleef nog wel wat te verbeteren: de FM-radio ontbreekt en ook doet de kleurweergave van het scherm wat vreemd aan. De camera is ook een beetje teleurstellend.

Echte topspecificaties heeft de RAZR dus niet, als je vergelijkt met de stevige concurrenten van Samsung en HTC. Maar wellicht komt daar met de RAZR MAXX verandering in. De specificaties zijn niet bekend, maar de toevoeging MAXX wekt verwachtingen op dit gebied.

Onlangs bracht Motorola in China een RAZR-achtig toestel op de markt met een scherm dat een betere resolutie heeft dan het model dat hier wordt verkocht (1280x720p tegen 960x540p) en een 13-megapixelcamera (originele RAZR: 8 mp). Het kan zijn dat Motorola de truc van HTC (Sensation XE), Sony Ericsson (Arc S) en Samsung (Galaxy S Plus) heeft afgekeken om een reeds bestaand model van betere specificaties te voorzien, in plaats van een heel nieuw toestel te bedenken.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. aster -

    Laat maar komen; was van plan om de "gewone" RazR te gaan halen bij een verlening van m'n abbo, ben 'm helaas nog nergens tegengekomen in een winkel. Via internet bestellen js natuurlijk een optie, maar wil een toestel toch graag ff fysiek beoordelen voordat ik m'n besluit neem.

    Nou ja, even geduld dus voor de RazR Maxx… tegen die tijd heeft HTC wellicht ook weer iets leuks, en blijf ik m'n huidige merk gewoon trouw…

    1. Dominick -

      Volgens mij ga je de Razr helemaal niet in een winkel tegenkomen hier in Nederland, en een eventuele Razr Maxx ook niet. Motorola is nog altijd officieel niet meer in Nederland aanwezig (qua mobiele divisie), dus worden toestellen maar heel beperkt op de markt gezet. Als je gelukt hebt pakt een retailer hem op, maar die kan is niet groot. Online retailers doen dat makkelijker, dus daar is hij wel goed te verkrijgen.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters