Motorola heeft volgende RAZR-model al in de coulissen staan

Motorola verraste door onlangs het submerk RAZR opnieuw leven in te blazen met een hele dunne, apart vormgegeven Androidsmartphone. Kennelijk wil de mobieltjesmaker verder op dit pad, want in de digitale inventarislijst van de Amerikaanse telco Verizon is al een opvolger te vinden: de RAZR MAXX.

Motorola Razr

De RAZR is onlangs door ons stevig onder de loep genomen in een review. Het toestel is door ons beoordeeld als een goede telefoon, maar er bleef nog wel wat te verbeteren: de FM-radio ontbreekt en ook doet de kleurweergave van het scherm wat vreemd aan. De camera is ook een beetje teleurstellend.

Echte topspecificaties heeft de RAZR dus niet, als je vergelijkt met de stevige concurrenten van Samsung en HTC. Maar wellicht komt daar met de RAZR MAXX verandering in. De specificaties zijn niet bekend, maar de toevoeging MAXX wekt verwachtingen op dit gebied.

Onlangs bracht Motorola in China een RAZR-achtig toestel op de markt met een scherm dat een betere resolutie heeft dan het model dat hier wordt verkocht (1280x720p tegen 960x540p) en een 13-megapixelcamera (originele RAZR: 8 mp). Het kan zijn dat Motorola de truc van HTC (Sensation XE), Sony Ericsson (Arc S) en Samsung (Galaxy S Plus) heeft afgekeken om een reeds bestaand model van betere specificaties te voorzien, in plaats van een heel nieuw toestel te bedenken.

Bron: Techcrunch

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters