Motorola heeft volgende RAZR-model al in de coulissen staan

Motorola verraste door onlangs het submerk RAZR opnieuw leven in te blazen met een hele dunne, apart vormgegeven Androidsmartphone. Kennelijk wil de mobieltjesmaker verder op dit pad, want in de digitale inventarislijst van de Amerikaanse telco Verizon is al een opvolger te vinden: de RAZR MAXX.

Motorola Razr

De RAZR is onlangs door ons stevig onder de loep genomen in een review. Het toestel is door ons beoordeeld als een goede telefoon, maar er bleef nog wel wat te verbeteren: de FM-radio ontbreekt en ook doet de kleurweergave van het scherm wat vreemd aan. De camera is ook een beetje teleurstellend.

Echte topspecificaties heeft de RAZR dus niet, als je vergelijkt met de stevige concurrenten van Samsung en HTC. Maar wellicht komt daar met de RAZR MAXX verandering in. De specificaties zijn niet bekend, maar de toevoeging MAXX wekt verwachtingen op dit gebied.

Onlangs bracht Motorola in China een RAZR-achtig toestel op de markt met een scherm dat een betere resolutie heeft dan het model dat hier wordt verkocht (1280x720p tegen 960x540p) en een 13-megapixelcamera (originele RAZR: 8 mp). Het kan zijn dat Motorola de truc van HTC (Sensation XE), Sony Ericsson (Arc S) en Samsung (Galaxy S Plus) heeft afgekeken om een reeds bestaand model van betere specificaties te voorzien, in plaats van een heel nieuw toestel te bedenken.

Bron: Techcrunch

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters