Motorola introduceert de DH02

Motorola heeft gsisteren de DH02 geintroduceerd. Dit is een portable TV scherm die ondersteuning bied aan DVB-H en HSDPA.

Motorola heeft gisteren de DH02 aangekondigd De DH02 is een portable tv’tje met een DVB-H-tuner, GPS-ontvanger, Tele Atlas-software en HSDPA/GPRS voor interactieve media. Het apparaatje is voorzien van een touchscreen met WQVGA-resolutie. Het beeld kan automatisch omschakelen van portrait- naar landscape-mode, mogelijk dankzij een ge├»ntegreerde versnellingsmeter.

Motorola noemt de DH02 in zijn persbericht een PVR, omdat het apparaatje een buffer van 5 minuten opslaat voor timeshifting, live pauze en frame grabbing. Over het opnemen van tv-programma’s zegt Moto niets. Het is echter aannemelijk dat dit ook tot de mogelijkheden behoort, omdat dat ook op voorganger van de DH02 (de DH01) het geval was, tenzij het aanwezige microSD-slot nu alleen gebruikt kan worden voor GPS-kaarten. Verder is de DH02 uitgerust met Bluetooth en kun je er video op afspelen met 30 fps. De prijs is nog onbekend.

MobileTV

 

Bron: Gadgetzone

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters