‘Lenovo komt met 5-inch Motorola Moto X3’

Gisteren is er een nieuwe Lenovo Moto smartphone opgedoken op Zauba, een website die import en export van en naar Indië in de gaten houdt. Het gaat om de Lenovo Moto X3.

Aymar de Lencquesaing
Aymar de Lencquesaing

Nieuwe CEO

Sinds de overname van Motorola door Lenovo is het vrij stil gebleven rondom het merk. Onlangs verliet Rick Osterloh, de CEO van Motorola, het bedrijf na een rigoureuze reorganisatie binnen Lenovo. Gisteren volgde Aymar de Lencquesaing hem op als president van Motorola Mobility. Lencquesaing was al werkzaam als vice-president binnen Lenovo.

Lenovo Moto X3

Uit eerder gelekte informatie werd echter duidelijk dat er snel een einde zal komen aan de stilte, want we kunnen binnenkort nieuwe Moto G, Moto X en Moto E toestellen verwachten. Er is deze week een toestel genaamd Moto X3 opgedoken op Zauba, een website die import en export van en naar India in de gaten houdt. Het valt op dat het toestel de Motorola Moto X3 wordt genoemd, terwijl Lenovo juist af wil van Motorola als een merk.

De Moto X3 op Zauba
De Moto X3 op Zauba

Specificaties

Er wordt dan ook verwacht dat de nieuwe smartphone uiteindelijk Lenovo Moto X3 zal gaan heten. Het is onduidelijk waar de naam ‘X3’ vandaan komt, want er is nooit een Moto X2 geweest. Toch is de kans groot dat het toestel echt is, want Zauba is in het verleden zeer betrouwbaar geweest in het onthullen van onaangekondigde smartphones. Qua specificaties van de Moto X3 weten we enkel dat het om een 5-inch smartphone gaat met één SIM-slot.

Moto XT1700 en XT1706

Eerder deze week kwam informatie naar buiten over twee onaangekondigde Lenovo Moto toestellen, de XT1700 en XT1706. Beide toestellen hebben een 5-inch 720p scherm, quad-core MediaTek processors, en 2GB aan werkgeheugen. Op basis van die specs verwachten we dat het om twee nieuwe Moto E smartphones gaat. Het is nog niet bekend wanneer Lenovo meer bekend zal gaan maken over de Moto X3 en de twee nieuwe Moto E toestellen.

Bron: Zauba

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters