Motorola komt met clamshell-featurephone

Motorola leek zich voorgoed te hebben bekeerd tot Androidsmartphones, maar niets is minder waar. Het bedrijf heeft net ook nog een ‘ouderwetse’ clamshelltelefoon geproduceerd: de Motorola Gleam+.

Motorola Gleam

De Gleam+ past in een traditie van Motorola, die ooit beroemd was vanwege zijn zeer stevige clamshelltelefoons, zoals de RAZR-serie die nu als Androidsmartphone wordt voortgezet. Maar een meer logische opvolger van de oude RAZR-serie is eigenlijk deze Gleam+.

De Gleam+ biedt een 2,8 LCD scherm met WQVGA-resolutie. Op de buitenkant zit ook nog een scherm, dat alleen statusinformatie weergeeft. Dit externe scherm bestaat uit 144 LED’s.

In het toestel zit een 2-megapixelcamera zonder bijzonderheden, en voorts vinden we bluetooth 2.1 en USB 2.0 connectie in de telefoon. Dit is geen telefoon die is bestemd voor mobiel internetten, want er zit noch 3G-connectiviteit, noch WiFi in het toestel verwerkt.

De Gleam+ bezit 50MB intern geheugen en dat kan met een microSD-kaart worden uitgebreid met nog eens 16GB. De Gleam+ is volgende maand in Europa beschikbaar in de kleuren zilver en wit, en moet zo’n 75 euro gaan kosten.

Bron: Ubergizmo

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters