Motorola komt met PEBL Rose Bloom

Motorola heeft net voor Valentijn een nieuwe telefoon aangekondigd. Het toestel is versierd met een plaatje van een roos en heet dan ook Rose Bloom.

Valentijn komt er weer aan en dat betekent meestal heel veel roze telefoons. Motorola heeft het dit jaar wat origineler aangepakt met een zilveren telefoon met een plaatje van een roos er op. Het toestelletje ziet er erg elegant uit en is dan ook bedoeld als het perfecte valentijnscadeau. Helaas is deze Motorola aanvankelijk bedoeld voor de Aziatische markt, waardoor we het in Nederland waarschijnlijk niet kunnen kopen binnenkort. Aan de andere kant zorgt dat er natuurlijk wel voor dat je een erg exclusief valentijnscadeautje in handen hebt als je hem importeert.

Qua specificaties is de Motorola PEBL Rose Bloom, dat is de naam voor het apparaat, niet veel bijzonders te bieden. Er is een 2-megapixel camera ingebouwd voor snelle snapshots van je valentijnsdate en HSDPA-ondersteuning zodat jij en je vriend of vriendin zelfs op jullie valentijnsdate online kunnen blijven. Verder heeft het toestel nog een 3.5-millimeter jackplug en een touchpad aan de buitenkant, waarschijnlijk om de muziek te bedienen zonder het toestel te openen.

peble rose bloom 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters