Motorola komt ook met de special edition RAZR 2

Motorola heeft gisteren ook nog is de Razr 2 geïntroduceerd. Dit toestel is onder andere voorzien van een 18 karaat goud laagje en een leren draagtas.

Motorola lanceerde gisteren naast de MOTO U9 ook nog een ‘Luxury Edition’ van de RAZR2. Dit in gelimiteerde aantallen verkrijgbare model is voorzien van 18- en 24-karaats gouden accenten en iets dat op slangenleer moet lijken. Het toestel wordt geleverd met de H680 Bluetooth headset (ook met 18-karaats goud) en een leren draagtasje.

De quad-band RAZR2 is onder meer voorzien van een 2 megapixel camera, 2GB geheugen, Opera Mobile Browser 8.5, een 2,2 inch intern display (240 x 320) en een 2 inch extern display (eveens 240 x 320 pixels). Enfin, binnenkort komt dus wel nog de Luxury Edition van de RAZR 2 op de markt. Of dat ook hier in Europa gaat gebeuren is alerminst zeker. Motorola noemt ‘selected markets’ maar geeft geen gedetailleerdere info.

Behalve het toestel wordt ook een bijpassende, in zwart en met gouden accenten uitgevoerde versie van de H680 headset meegeleverd.

1192128048Moto-RAZR2-Luxury-a 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters