Motorola komt toch nog met Windows Mobile-toestellen

Hoewel de geruchten dinsdag anders waren, lijkt het er toch op dat Motorola nog wel verder gaat met het maken van Windows Mobile-toestellen. Op korte termijn, in ieder geval.

Afgelopen dinsdag plaatsten wij een berichtje dat het wel eens afgelopen zou kunnen zijn met de Windows Mobile-toestellen van Motorola. Het bedrijf zou stoppen met het ontwikkelen van Windows Mobile smartphones en daarvoor in de plaats overstappen op Android. Nu heeft Motorola zelf echter bekend gemaakt dat deze geruchten niet waar zijn en dat het bedrijf in ieder geval voorlopig nog even doorgaat met het produceren van Windows Mobile-toestellen.

Dat Motorola op korte termijn nog even door zal gaan met het produceren van Windows Mobile-toestellen, betekent niet dat de liefde tussen Microsoft en Motorola nog heel lang zal duren. Motorola noemde het Windows Mobile-platform reeds “moeilijk in gebruik voor consumenten” en als de Android-toestellen van het merk succes zullen hebben kunnen wij ons goed voorstellen dat Motorola toch overgaat op alleen Android. Als deze toestellen het niet goed zullen doen, kan het wel eens gebeuren dat Motorola definitief haar mobiele afdeling verkoopt en dus verdwijnt uit de GSM-markt.

motorola confused 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters