Motorola kondigt 28 juli evenement aan

Na gelekte foto’s van toekomstige Motorola telefoons, is het logisch dat er een aankondigings-evenement aankomt. Motorola heeft uitnodigingen verstuurd voor een evenement op 28 juli.

Motorola kondigt 28 juli evenement aan motolivestream english us final00

Het Motorola evenement was al verwacht op 28 juli 2015 door de Braziliaanse website Tecmundo. Het blijkt dat de website gelijk had, aangezien Motorola zelf uitnodigingen aan de pers heeft verstuurd voor het evenement. Dit evenement vindt plaats om 9 AM Eastern Time, dit is gelijk aan 15:00 Nederlandse tijd.

Op de uitnodiging staat geschreven dat de status van onze relatie gaat veranderen. Hiermee bedoelt Motorola de relatie met onze telefoon. Op haar website verwijst Motorola naar haar uitnodiging; we vertrouwen hun onze persoonlijke verhalen, foto’s, geheimen en vragen. Een beter mobiele relatie is onderweg.

De groet onder de kaart moeten kusjes en knuffels voorstellen; XOX. De kusjes en knuffels kunnen weer een terugwijzing zijn naar de relatie status. Ook lijkt de O verdacht veel op een G. De letters XGX wijzen op de telefoons die Motorola waarschijnlijk gaat aankondigen; de Moto G en de Moto X.

Of er meer dan alleen een Moto G en een Moto X aangekondigd gaat worden in nog niet bekend. In de afgelopen lekken, hebben we foto’s gezien van mogelijke Motorola Droid’s en andere toestellen. De huidige Motorola Moto 360 staat ook op het lijstje met toestellen die toe zijn aan een nieuwe versie.

Bron: TheVerge

tags:
  Xiaomi Mi A1 vs Huawei P Smart uitgelicht

  Huawei schiet omhoog in Europa, Apple en Samsung incasseren klappen lees verder

  Tim Cook iPhone X

  Tegenvallende verkopen iPhone X betekenen grote klap voor Samsung lees verder

  Apple’s Siri is half zo slim als een zesjarig kind lees verder

  Samsung

  Wordt dit de killer-functie van de Samsung Galaxy S9? lees verder

  iPhone X Face ID

  Smartphonefabrikanten zijn haastig bezig met eigen versie Apple’s Face ID lees verder

  Samsung Galaxy Note 8 review design

  Sorry Apple: we hebben zeer goed nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters