Motorola kondigt 3 Eclair-toestellen aan

Motorola heeft gisteren drie nieuwe toestellen die op Android 2.1 zullen draaien aangekondigd. Het gaat om de Bravo, Flipside en Spice, aanvankelijk bedoeld voor Amerika.

Motorola Bravo

Motorola heeft gisteren ter aanvulling op haar Android-lineup drie Android 2.1-toestellen aangekondigd. Het gaat om de Bravo, Flipside en Spice, drie mid-range-toestellen die niet zo maf zijn als we van Motorola kennen, maar er zeker geen standaard-design op nahouden. De eerste telefoon is een full-touch-toestel in de vorm van de Bravo die je hiernaast kunt zien. Het apparaat zal een 3,7″-scherm krijgen en is uiteraard uitgerust met MotoBlur. CrystalTalk, wat ervoor moet zorgen dat je gesprekken extra helder klinken, is ook aanwezig in de Bravo. Daarnaast zit er een 3-megapixelcamera in en zijn de meeste moderne communicatiemiddelen aanwezig, waaronder quad-band GSM. Dat betekend dat het toestel potentieel naar Europa kan komen, maar daar is nog niets van zeker en voorlopig is het toestel bedoeld voor de Amerikaanse provider AT&T.

Motorola Spice

Voor wie een compact toestel met qwerty-toetsenbord wil, maar dan in een wat praktischer jasje dan de Flipout, is er de Spice. Waar we bij de Flipout de form-factor niet zo erg konden waarderen qua gebruiksvriendelijkheid, zoals je in onze review kunt lezen, heeft de Spice een wat conservatievere vorm. Wat overigens alles behalve conservatief aan dit toestel is, is dat hij een zogenaamd Backtrack-touchpad heeft. Deze zit aan de achterkant, waardoor je kunt scrollen met de vingers waarop het toestel achter steunt. Verder heeft de Spice onder andere een 3-megapixelcamera, Wi-Fi, quad-band GSM en HSDPA. Last but not least is 25% van het plastic dat gebruikt is in de Spice gerecycled waardoor het milieu ontlast wordt. Net als de Bravo is de Spice aanvankelijk niet voor de Europese markt bedoeld en is het in Nederland natuurlijk sowieso de vraag of we hem te zien krijgen aangezien Motorola nog steeds geen Nederlandse afdeling heeft.

Motorola Flipside

Als laatste is er de Motorola Flipside, wederom een Android-toestel met qwerty-toetsenbord. Dit keer schuift hij naar de zijkant open, waardoor het touchscreen met 3,1 inch iets groter is dan bij de Spice. Ook MotoBlur is uiteraard op deze Flipside te vinden en daarnaast is het toestel uitgerust met CrystalTalk en Kodak Perfect Touch. Ook de Flipside is uitgerust met een fixed-focus-camera met een resolutie van 3,2 megapixels en heeft alle moderne communicatiemiddelen tot zijn beschikking. Ook de Flipside is bruikbaar in Europa, maar voorlopig bedoeld voor de Amerikaanse markt.

Motorola kondigde overigens ook nog de Citrus aan, maar die heeft geen GSM-banden en is dan ook niet bruikbaar in Europa.

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters