Motorola kondigt de Milestone 2 aan voor Europa

Motorola heeft haar Droid 2 omgedoopt tot de Milestone 2 zodat het toestel nu ook een release kan krijgen in Europa. De specificaties zijn precies het zelfde gebleven als de Amerikaanse tegenhanger, echter kunnen er nu wel video’s met 720p gemaakt worden.

Producent Motorola heeft de Europese versie van de Droid 2 omgedoopt tot de Milestone 2 zoals dat ook bij zijn voorganger ging. De Milestone twee is nagenoeg exact het zelfde als de Amerikaanse variant genaamd de Droid 2 terwijl er toch kleine verschillen te bespeuren zijn tussen de twee producten die van de zelfde productieband afkomen. De Milestone 2 is een telefoon met Android 2.2 als besturingsysteem en beschikt verder over alle moderne gemakken zoals Wi-Fi n, UMTS, Bluetooth en een 1GHz-processor. Dit is niet zoals bij veel toestellen een Qualcomm Snapdragon, maar een chipset van Amerikaanse makelij: de Texas Instruments OMAP 3620. Daarnaast is dit wederom een toestel met een qwerty-toetsenbord van Motorola en ook mag de 5-megapixelcamera niet ontbreken. De camera van de Milestone 2 kan ook in 720p video’s opnemen terwijl de camera van de Droid 2 dat alleen nog in VGA-kwaliteit kan. Volgens Motorola heeft dit te maken met de software versie die op beide toestellen verschilt. Motorola weet ook te melden dat Flash 10.1 standaard op het toestel zal zitten en ook haar eigen UI genaamd MotoBlur is weer terug te vinden op het toestel. Tot mag DLNA niet ontbreken op het toestel om zo draadloos bestanden te delen met andere apparaten.

Het toestel zal volgens Motorola vanaf Q4 in Europa verkrijgbaar zijn. Onduidelijk is nog of het toestel ook naar Nederland zal gaan komen net als de eerste variant van de Milestone. Prijzen ontbreken ook nog.

Motorola Milestone 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hunter -

  @ DaannO en Domipost

  Er zit geen Snapdragon in de Milestone 2
  Er zit een Texas Instruments Omap3620 Cpu in
  Deze zit ook in de Milestone maar dan gelockt op 550 Mhz
  Droid Xtreme heeft deze ook maar dan net zoals de Milestone 2 ( Droid 2 ) gelockt op 1ghz

 2. Mauricio -

  Tot slot nog 1 vraag. Ik kom verschillende versies tegen van de 1 Ghz Snapdragon namelijk de kennelijke ietwat verouderde QSD8250 en de QSD8650, enig idee wel Snapdragon erin zit en wat het wezenlijke verschil is?

  Mocht het toetsenbord zijn verbeterd waar ik wel van uitga, dan zal het mij niks verbazen dat dit toestel met name in Amerika (Droid 2) als warme broodjes over de toonbank gaat. Heb nu de Galaxy S maar af en toe mis ik toch een fysiek toetsenbord, vind ik persoonlijk toch fijner

  1. Dominick -

   er zit de QSD8250 in, zoals in alle devices op het moment. De QSD8650 komt waarschijnlijk binnenkort, overigens met een max kloksnelheid van 1,3GHz. Weet niet precies wat inhoudelijk de verschillen zijn, maar hij schijnt 30% zuiniger en 30% krachtiger te zijn tov de 8250.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters