Motorola laat foto's van kerst line-up lekken

GSM Helpdesk heeft foto’s gemaakt tijdens een presentatie van The Phone House in Amsterdam waarop Motorola haar kerst line-up liet zien. De toestellen die geshowed werden zijn nog niet eerder opgedoken in het geruchten wereldje.

De SKARVEN wordt een zogenaamde kick-slider Camphone die voorzien gaat worden van een 8 megapixel camera met optische zoom. Het toestel op de foto heeft wel iets weg van de eerder gespotte ROKR E7, maar misschien nog meer van de RIZR Z10. De foto hierboven is iets te wazig om dat zeker te kunnen zeggen. De tweede in de rij is de X PIXL zal, zoals de (code)naam al doet vermoeden, ook een Camphone worden maar dan in een Candybar uitvoering en met een 5 megapixel camera. De waarschijnlijke typenaam zal Z12 worden.

De derde nieuwe Motorola heeft een naam die bij ons Nederlanders wel goed zal vallen, TEXEL. Natuurlijk zal ook dit nog een voorlopige codenaam zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Het toestel wordt een Musicphone en zal dus waarschijnlijk met een ROKR typeaanduiding uiteindelijk in de winkels verschijnen. Net als de ROKR E8 zal ook bij de TEXEL het keypad in verschillende vormen (letters en cijfers) op het touchscreen display kunnen worden getoond. Motorola noemt dit de zogenaamde Morph Technologie.

De laatste die gespot werd tijdens de presentatie van Motorola is de GENGHIS, een Smartphone voor de zakelijke markt a-la Q9(m) en met een volwaardig qwerty toetsenbord. Vermoedelijk zal dit toestel worden gepositioneerd als een instap-model voor de zakelijke gebruiker en dus niet al te veel toeters en bellen hebben.

motorola-lineup 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters