Motorola lanceert de Hint QA30

Motorola heeft haar eerste Qwerty toestel gelanceerd waarbij het toetsenbord achter het toestel vandaan geschoven kan worden. De Motorola Hint QA30 werkt alleen op CDMA netwerken en zal dus niet naar Europa komen.

Gisteren kondigde Motorola wederom een nieuw toestel aan, de HINT QA30. Het toestel heeft 256 mb ROM en 128 MB RAM die ondersteuning moet bieden aan het eigen Linux OS van Motorola. Het toestel beschikt daarnaast ook over een 2 megapixel camera en het geheugen kan uitgebreid worden door middel van een mciro-sd kaart tot 8gb. Het meest in het oog springende van de QA30 is dat het voorzien is van een uitschuifbaar Qwerty toetsenbord en hiermee het eerste toestel is van Motorola dat hierover beschikt. Motorola wil in de VS met dit toestel een grote slag slaan en dat vooral onder de zakelijke gebruikers. De producent is de laatste paar maanden in rap tempo weer nieuwe modellen aan het produceren en bedenken waardoor het weer fors wil inzetten op telecom. Momenteel bekleed Motorola de derde positie als het gaat om telecom fabrikanten in de wereld.

De Hint QA30 zal alleen in Amerika beschikbaar zijn voor een prijs rond de 400 dollar. Het toestel zal jammer genoeg niet naar Europa en andere continenten komen.

18817_MotImage 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters