Motorola lanceert nieuwe Android-telefoon CLIQ met custom MOTOBLUR-interface

Motorola heeft tijdens een persconferentie in Amerika zijn eerste Android-telefoon aangekondigd voor de wereldwijde markt. De Motorola CLIQ is tevens voorzien van een eigen Android-interface genaamd MOTOBLUR.

MOTOBLUR

Motorola heeft tijdens een speciale persconferentie die al een paar weken van te voren was aangekondigd een nieuw toestel geïntroduceerd dat het nieuwe tijdperk voor de producent moet inluiden. De Motorola CLIQ is de eerste Android-telefoon van de producent en was al meerdere malen uitgelekt. Het toestel beschikt over een speciale interface die speciaal voor Android is ontworpen genaamd MOTOBLUR. De interface heeft vooral een social media-insteek waardoor netwerken als Twitter en Facebook gelijk op het scherm te zien zijn. Daarnaast staat e-mailen en sms’en ook centraal in de nieuwe interface van Motorola. De interface is grafisch gezien niet hoogstaand maar schijnt wel erg lekker en soepel te werken volgens de eerste meningen die we her en der gelezen hebben.

De Motorola CLIQ is een niet erg spannend toestel op technisch gebied, het beschikt over redelijk doorsnee specificaties. Zo bevat de CLIQ een 3,1″ 320 x 480 touchscreen en zit er een 5-megapixelcamera op het toestel. De nieuwe Motorola biedt daarnaast ondersteuning voor Wi-Fi, UMTS/HSDPA en uiteraard Bluetooth. Het toestel zal in twee kleuren beschikbaar komen, te weten wit en titanium. Volgens Motorola zal het toestel ook naar Europa gaan komen echter is nog onduidelijk wanneer. In Amerika wordt het toestel alleen met T-Mobile verkocht.

Motorola QLIQ

 

Motorola QLIQ

 

Motorola QLIQ

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. josj -

    Ik heb het gevoel dat het allemaal te snel gaat met android. Het lijkt me dat het standaard systeem nog wat bugs heeft, en wanneer men daar weer eigen interface overheen zet (welke waarschijnlijk ook niet helemaal foutloos zal zijn) is dat toch alleen maar meer vragen om problemen….

    Of sla ik de plank even radicaal mis? :S

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters