Motorola lanceert nieuwe Android-telefoon CLIQ met custom MOTOBLUR-interface

Motorola heeft tijdens een persconferentie in Amerika zijn eerste Android-telefoon aangekondigd voor de wereldwijde markt. De Motorola CLIQ is tevens voorzien van een eigen Android-interface genaamd MOTOBLUR.

MOTOBLUR

Motorola heeft tijdens een speciale persconferentie die al een paar weken van te voren was aangekondigd een nieuw toestel geïntroduceerd dat het nieuwe tijdperk voor de producent moet inluiden. De Motorola CLIQ is de eerste Android-telefoon van de producent en was al meerdere malen uitgelekt. Het toestel beschikt over een speciale interface die speciaal voor Android is ontworpen genaamd MOTOBLUR. De interface heeft vooral een social media-insteek waardoor netwerken als Twitter en Facebook gelijk op het scherm te zien zijn. Daarnaast staat e-mailen en sms’en ook centraal in de nieuwe interface van Motorola. De interface is grafisch gezien niet hoogstaand maar schijnt wel erg lekker en soepel te werken volgens de eerste meningen die we her en der gelezen hebben.

De Motorola CLIQ is een niet erg spannend toestel op technisch gebied, het beschikt over redelijk doorsnee specificaties. Zo bevat de CLIQ een 3,1″ 320 x 480 touchscreen en zit er een 5-megapixelcamera op het toestel. De nieuwe Motorola biedt daarnaast ondersteuning voor Wi-Fi, UMTS/HSDPA en uiteraard Bluetooth. Het toestel zal in twee kleuren beschikbaar komen, te weten wit en titanium. Volgens Motorola zal het toestel ook naar Europa gaan komen echter is nog onduidelijk wanneer. In Amerika wordt het toestel alleen met T-Mobile verkocht.

Motorola QLIQ

 

Motorola QLIQ

 

Motorola QLIQ

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters