Motorola maakt de Backflip officieel

Op de Consumer Electronics Show heeft Motorola de Backflip officieel gemaakt. Het toestel dat al enkele weken op het internet opduikt valt op door de aparte manier waarop het Qwerty-toetsenbord uitgeschoven moet worden.

Motorola Backflip

De Backflip is door Motorola eindelijk officieel gemaakt. Nadat we al enkele weken kleine stukjes informatie kregen over deze Android-telefoon, is het toestel nu echt aangekondigd. Motorola deed dit op de Consumer Electronics Show welke op dit moment gehouden wordt in Las Vegas. Sanjay Jha, CEO van Motorola’s mobiele afdeling toonde de Backflip aan de wereld. Hij liet tevens weten dat de telefoon van MotoBlur wordt voorzien, iets wat in de geruchten ook al naar voren kwam. De zelfgemaakte grafische schil laat je efficiënt omgaan met je sociale netwerken, en synct deze bovendien automatisch. Een andere opmerkelijke feature van de smartphone is “Backtrack”. Dit is een een touch panel aan de achterkant welke je helpt bij het scrollen door content. Van deze functionaliteit is nog geen demo getoond. Qua software gaat de Backflip draaien op de nieuwste Android-versie: 2.1. Deze draait vooralsnog alleen op de door Google uitgebrachte HTC-telefoon: de Nexus One.

Een van de providers die de telefoon uit gaat brengen is waarschijnlijk AT&T. Zij kondigden aan nieuwe Android-telefoons uit te gaan brengen, waaronder een Motorola-telefoon met een unieke formfactor. Dit gaat waarschijnlijk over de aparte manier waarop het Qwerty-toetsenbord uitgeschoven wordt. Deze wordt omgekeerd uitgeschoven in vergelijking met andere slidertelefoons. Daardoor is het toetsenbord in ingeklapte toestand beschikbaar aan de achterkant van de telefoon. Naast een release bij de Amerikaanse telecomprovider zal het toestel ook naar de rest van de wereld komen. De Backflip is nog dit kwartaal beschikbaar. Welke landen de telefoon het eerst krijgen is niet bekendgemaakt. Tevens is de prijs nog onbekend.

Motorola Backflip front

 

Motorola Backflip

 

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters