Motorola maakt de Moto X officieel

Fabrikant Motorola heeft voor Amerika en Canada de Moto X aangekondigd. Het apparaat beschikt over een 4.7″-scherm en een dualcore-processor.

De Moto X was al veelvuldig uitgelekt in de afgelopen maanden en tijdens een eigen persconferentie in Amerika wist de noodlijdende fabrikant Motorola haar nieuwste paradepaardje bekend te maken. De Moto X is een midrange-smartphone dat over een 4.7″ 720p-scherm beschikt. Volgens Motorola zit er geen 1080p-scherm in het apparaat omdat dat niet goed zou zijn voor de batterijduur. De smartphone is voorzien van een MSM8960 Pro-processor van Qualcomm, en deze twee core’s doen hun werk op 1.7GHz. Daarnaast is er 2GB aan ram aanwezig en zal het toestel in 16GB variant en in een 32GB variant op de markt gaan komen. Het geheugen kan niet worden uitgebreid.

De Moto X beschikt over een 10-megapixel Clearpixel-camera, aldus Motorola. Dit moet voor betere foto’s in het donker zorgen en scherpere afbeeldingen. De batterij is 2200mAh groot en het toestel beschikt ook over 4G. De Moto X zal in 508 varianten op de markt gaan komen. Men kan namelijk verschillende klepjes bestellen voor het toestel en verschillende kleuren. Het toestel zelf zal in 18 standaard kleuren op de markt gaan komen.

Desondanks zal de Moto X vooralsnog alleen in Amerika verkocht gaan worden. Het apparaat is vooralsnog niet aangekondigd voor Europa.

Motorola Moto X 
Motorola Moto X 
Motorola Moto X 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters