Motorola maakt de Moto X officieel

Fabrikant Motorola heeft voor Amerika en Canada de Moto X aangekondigd. Het apparaat beschikt over een 4.7″-scherm en een dualcore-processor.

De Moto X was al veelvuldig uitgelekt in de afgelopen maanden en tijdens een eigen persconferentie in Amerika wist de noodlijdende fabrikant Motorola haar nieuwste paradepaardje bekend te maken. De Moto X is een midrange-smartphone dat over een 4.7″ 720p-scherm beschikt. Volgens Motorola zit er geen 1080p-scherm in het apparaat omdat dat niet goed zou zijn voor de batterijduur. De smartphone is voorzien van een MSM8960 Pro-processor van Qualcomm, en deze twee core’s doen hun werk op 1.7GHz. Daarnaast is er 2GB aan ram aanwezig en zal het toestel in 16GB variant en in een 32GB variant op de markt gaan komen. Het geheugen kan niet worden uitgebreid.

De Moto X beschikt over een 10-megapixel Clearpixel-camera, aldus Motorola. Dit moet voor betere foto’s in het donker zorgen en scherpere afbeeldingen. De batterij is 2200mAh groot en het toestel beschikt ook over 4G. De Moto X zal in 508 varianten op de markt gaan komen. Men kan namelijk verschillende klepjes bestellen voor het toestel en verschillende kleuren. Het toestel zelf zal in 18 standaard kleuren op de markt gaan komen.

Desondanks zal de Moto X vooralsnog alleen in Amerika verkocht gaan worden. Het apparaat is vooralsnog niet aangekondigd voor Europa.

Motorola Moto X 
Motorola Moto X 
Motorola Moto X 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Herman Stokbrood -

  Hier zijn mensen gevoelig voor. Erg leuk concept.
  Alhoewel er geroepen wordt dat het om midrange specs gaat is er een fabrikant die er in zijn highendtoestel mee wegkomt: 312 DPI, dual core, 16GB/32GB opslag.
  Laten we eerst maar eens afwachten hoe hij presteert met Android 4.3.
  Hebben jullie bij AAP al ervaring met Android 4.3?

  Edit:
  Hier een quote van Motorola in een artikel van TheVerge over de telefoon.

  ''But Motorola’s betting that the future of Android isn't about spec sheets. The company thinks we'll stop being concerned with cores, and gigabytes, and megapixels, and that we'll start caring about how our phones feel, how they make our lives easier, and, maybe most importantly, how long they last.
  If that sounds a familiar refrain, it’s because it is — that’s pretty much exactly how Apple sells the iPhone, plus extended battery life. "It's really not about being intimidating and tech," Wicks says. "It's really about being human and comfortable."

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters