Motorola maakt de Moto X officieel

Fabrikant Motorola heeft voor Amerika en Canada de Moto X aangekondigd. Het apparaat beschikt over een 4.7″-scherm en een dualcore-processor.

De Moto X was al veelvuldig uitgelekt in de afgelopen maanden en tijdens een eigen persconferentie in Amerika wist de noodlijdende fabrikant Motorola haar nieuwste paradepaardje bekend te maken. De Moto X is een midrange-smartphone dat over een 4.7″ 720p-scherm beschikt. Volgens Motorola zit er geen 1080p-scherm in het apparaat omdat dat niet goed zou zijn voor de batterijduur. De smartphone is voorzien van een MSM8960 Pro-processor van Qualcomm, en deze twee core’s doen hun werk op 1.7GHz. Daarnaast is er 2GB aan ram aanwezig en zal het toestel in 16GB variant en in een 32GB variant op de markt gaan komen. Het geheugen kan niet worden uitgebreid.

De Moto X beschikt over een 10-megapixel Clearpixel-camera, aldus Motorola. Dit moet voor betere foto’s in het donker zorgen en scherpere afbeeldingen. De batterij is 2200mAh groot en het toestel beschikt ook over 4G. De Moto X zal in 508 varianten op de markt gaan komen. Men kan namelijk verschillende klepjes bestellen voor het toestel en verschillende kleuren. Het toestel zelf zal in 18 standaard kleuren op de markt gaan komen.

Desondanks zal de Moto X vooralsnog alleen in Amerika verkocht gaan worden. Het apparaat is vooralsnog niet aangekondigd voor Europa.

Motorola Moto X 
Motorola Moto X 
Motorola Moto X 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters