Motorola maakt de Xoom 2 en de Xoom 2 Media Edition bekend

Fabrikant Motorola heeft voor Engeland en Ierland de Xoom 2 tablet en de Xoom 2 Media Edition aangekondigd. Beide tablets lopen op Android 3.2 en zijn voorzien van een dualcore 1.2GHz-processor.

De nieuwe Xoom 2 tablets waren al een tijdje uitgelekt in Amerika, maar opvallend genoeg zijn ze nu beide door Motorola alleen aangekondigd voor Engeland en Ierland. Volgens Motorola hebben beide tablets dezelfde specificaties, maar zit er verschil in het feit dat de Xoom 2 een 10.1-inch touchscreen heeft en de Xoom 2 Media Edition een 8.2-inch formaat. De normale variant is slechts 8.8mm dik en de Media Edition meet slechts 8.9mm.

Beide tablets beschikken over 1GB aan ram en een dualcore 1.2GHz-processor. Daarnaast zit er standaard 16GB aan intern geheugen op de tablets dat met een geheugenkaart uitgebreid kan worden. Beide apparaten beschikken ook over een 5-megapixelcamera en een 1.3-megapixelcamera aan de voorkant. Opvallend is dat beide tablets nog op Android 3.2 lopen en niet direct zijn voorzien van versie 4.0 van Android. De kans is groot dat ze wel een update naar de nieuwe variant zullen krijgen, maar Motorola heeft hier nog niets over losgelaten.

De Media Edition heeft MotoCast meegekregen zodat films en bestanden vanaf de pc naar de tablet gestreamd kunnen worden. Prijzen zijn van beide tablets niet bekendgemaakt. Ze zullen vanaf eind deze maand in Engeland verkrijgbaar zijn en voorlopig niet naar andere landen gaan komen.

Motorola Xoom 2

 

Motorola Xoom 2

 

Motorola Xoom 2

 

Motorola Xoom 2 Media Edition

 

Motorola Xoom 2 Media Edition

 

Motorola Xoom 2 Media Edition

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters