Motorola maakt een eind aan RAZR lijn

Motorola heeft besloten haar RAZR3 te annuleren en hiermee lijkt een eind te zijn gekomen aan de RAZR lijn, die zowel de glorie als de ondergang van Motorola was.

De Motorola RAZR3 of Motorola Ruby was al even uitgelekt en het leek dan ook alsof er nooit een eind aan de RAZR lijn ging komen. Motorola lijkt nu echter de RAZR lineup achter zich gelaten te hebben. Onlangs werd namelijk bekend dat de nieuwe telg in de RAZR lineup gecancelled is door Motorola. Dit toestel dat onder andere een 5 megapixel camera, een GPS ontvanger en Wifi ondersteuning zou moeten bieden, zou hoogstwaarschijnlijk Motorola RAZR3 gaan heten en had de codenaam Ruby gekregen. Het toestel zal dus niet meer op de markt verschijnen, wat als logisch gevolg zal hebben dat de RAZR lijn van Motorola nu voorgoed verdwenen zal zijn.

Het toestel is dan weliswaar geannuleerd, er kwam toch nog een leuke foto van het toestel met dit bericht mee. Zo kunnen we jullie toch nog even laten zien dat de Motorola RAZR3 er bijna hetzelfde als de RAZR2 uit zou hebben gezien als het toestel wel op de markt was gekomen.

motorola-razr3-ruby 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters