Motorola Milestone uitgebracht in Europa

De Europese versie van de Motorola Droid, de Milestone, is vandaag uitgebracht. Het is daarmee het eerste beschikbare toestel dat op versie 2.0 van het Android-besturingssysteem draait.

Motorola Droid

De Duitse provider O2 heeft vandaag de Motorola Milestone in de verkoop gedaan. Het toestel is de Europese versie van de al eerder uitgebrachtte Motorola Droid, die het in de Verenigde Staten erg goed doet. Het toestel bevat een snelle processor en een groot 3,7 inch scherm met een WVGA-resolutie. Tevens is er een qwerty-toetsenbord aan boord. Voor de Milestone hoeft slechts 1 euro neergeteld te worden als er een abonnement van 20 euro in de maand wordt afgesloten. Motorola’s tweede Android-toestel zit hierdoor niet ver van de concurrentie af. Er zit geen simlock op het toestel, waardoor import mogelijk is. Het verschil met de Amerikaanse versie is dat er geen Google Maps Navigation zal worden meegeleverd. Dit zou waarschijnlijk zijn omdat Google bang is voor monopoliemisbruik. Ter compensatie heeft de Milestone wel multitouch in de browser. De Droid zou dit niet hebben vanwege patenten van Apple in de Verenigde Staten.

Naast de Europese release lijkt het erop dat Motorola in het geheim een defect aan de ingebouwde camera heeft gerepareerd. Gebruikers klaagden over een probleem met de autofocus van de camera, dat nu opgelost lijkt te zijn. Wie een Milestone wil kopen kan overigens nog niet in Nederland terecht. Het toestel is vooralsnog alleen te krijgen in Duitsland, en een Italiaanse release lijkt ook voor de deur te staan.

Bron: GSM Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters