‘Goedkope Motorola Moto C duikt op in verschillende kleuren’

Er is een nieuw budgetmodel van Motorola en daarmee dus ook Lenovo opgedoken: de Motorola Moto C. Het toestel wordt naar verluidt nog goedkoper dan de Moto E4.

Motorola

Motorola heeft tot nu toe dit jaar nog maar twee smartphones aangekondigd. Dan hebben we het natuurlijk over de Moto G5 en de Moto G5 Plus. Beide toestellen maakten indruk, maar Motorola heeft nog meer in de pijplijn zitten. Vanmorgen schreven we nog over de Moto E4. De specificaties van het budgetmodel zijn opgedoken. Een Indonesische instantie heeft het toestel gecertificeerd en daarmee de specificaties onthuld. Allemaal goedkope toestellen dus, maar het lijkt erop dat Lenovo en Motorola nog lager in het budgetsegment gaan instappen.

Motorola Moto C

Motorola Moto C

Er is namelijk een nieuwe Android smartphone van Motorola opgedoken in China. Het gaat om de Motorola Moto C, een budgetmodel dat waarschijnlijk rond de honderd euro gaat kosten. De promotieafbeelding die je hierboven ziet is op het Chinese sociale netwerk Weibo geplaatst. We krijgen meteen verschillende kleurvarianten te zien, zwart rood en goud. Het lijkt erop dat het hier om het mysterieuze model gaat dat we onlangs voorbij zagen komen in een video van Motorola. Toen ging het om een witte variant.

Wat weten we?

Wat weten we verder over de Moto C? Bijna niks. Het lijkt erop dat het budgetmodel geen vingerafdrukscanner heeft, maar dat valt te verwachten voor die prijs. Zowel de camera aan de voor- als achterkant heeft een LED flash. Verder draait de Moto C waarschijnlijk op Android Nougat en heeft het toestel een 5-inch scherm. Hopelijk horen we de komende weken meer, wanneer ook de Moto E4 en Moto E4 Plus worden aangekondigd. En waar blijft de Moto Z2?

Bron: Weibo via Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters