Motorola Moto E4 en Moto E4 Plus onthuld: batterijtoppers komen naar Nederland

Motorola heeft de Moto E4 en Moto E4 Plus onthuld, twee budgetmodellen met een aantrekkelijk prijskaartje en een indrukwekkende accuduur.

Motorola Moto E4 en Moto E4 Plus onthuld

Motorola heeft twee nieuwe budgetsmartphones aangekondigd: de Motorola Moto E4 en de Motorola Moto E4 Plus. De opvolgers van de Moto E3 serie van vorig jaar hebben een gedeeltelijk metalen behuizing.

Motorola Moto E4 Plus

De Moto E4 heeft een 5-inch 720p scherm. Het waterdichte toestel wordt aangedreven door de octa-core Snapdragon 427 processor, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen. Echt een budgetmodel dus.

Verder kun je rekenen op een 2800 mAh batterij. Foto’s kunnen genomen worden met een 8MP camera aan de achterkant van het toestel. Voor selfies zul je het met een 5MP camera moeten doen, inclusief een eigen LED flash.

Flinke accuduur

De Moto E4 Plus heeft een 5.5-inch 720p scherm met een 5000 mAh batterij. Ja dat lees je goed, 5000 mAh. In combinatie met de Snapdragon 427 en 2GB aan werkgeheugen moet dat een indrukwekkende accuduur opleveren.

Motorola Moto E4 Plus

Volgens Motorola komt het neer op minstens twee dagen, zonder tussendoor op te laden. Je kunt kiezen tussen modellen met 16GB en 32GB aan opslaggeheugen. Verder heeft het waterdichte toestel een vingerafdrukscanner, een 16MP camera aan de achterkant en een 5MP selfiecamera met LED flash.

De Moto E4 Plus gaat 199 euro in Europa kosten. Voor de Moto E4 ben je 149 euro kwijt. In Engeland wordt de E4 nog goedkoper via Amazon, maar dan staan er wel reclames op je homescreen.

Daar hoef je je in Nederland gelukkig niet druk over te maken. Beide toestellen komen eind juni naar Nederland. Stock Android Nougat en een indrukwekkende accuduur maken beide toestellen zeer interessant voor consumenten die genoeg hebben aan een budgettelefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Prestaties gemeten: Samsung Galaxy Note 8 gaat dik over iPhone 7 heen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters