Motorola Moto G 2014 krijgt nu Android 5.0 Lollipop in Nederland

Motorola is begonnen met het uitrollen van Android 5.0 Lollipop van de Moto G 2014 in Nederland. Wij hebben inmiddels een screenshot binnengekregen van een lezer die dit bevestigt.

Motorola Moto G 2014 krijgt nu Android 5.0 Lollipop in Nederland screenshot 2015 02 11 07 34 29

Ook hebben we zelf al een Moto G 2014 in Nederland gezien die op het besturingssysteem draait. De uitrol lijkt dus langzaamaan op gang te komen. De Moto G 2014 draait in Nederland na de update op Android 5.0.2 Lollipop.

Het kan zo zijn dat, als je een Moto G 2014 hebt, je de update nog niet kan downloaden. Dit komt omdat zo’n grote update nooit voor alle smartphones tegelijkertijd beschikbaar is. Een grote update wordt altijd geleidelijk aan uitgerold.

In Nederland is de uitrol nu dus echt begonnen, dus het kan zo zijn dat jij ook binnen een paar dagen met je Motorola Moto G 2014 de nieuwste versie van Android kunt gebruiken.

Het duurde nog betrekkelijk lang tot de Moto G 2014 een update kreeg naar 5.0 Lollipop. De Motorola draait op een kale variant van Android, waardoor er niet heel veel hoeft te worden aangepast om Lollipop op maat te maken voor de Moto G 2014. Nu is het in ieder geval zover.

De Moto G 2014 is een midranger van Motorola. Hij heeft een HD-scherm met een formaat van 5 inch en in de telefoon zit een Snapdragon 400-processor. Deze chipset van Qualcomm klokt met vier Cortex A7-kernen 1,2 GHz. De telefoon heeft 1GB ram en 8GB uitbreidbaar geheugen. Foto’s schiet de Moto G 2014 in 8 en 2 megapixel. De batterij is niet verwisselbaar en heeft een inhoud van 2070 mAh. Hij is verkrijgbaar vanaf 179 euro.

Tipgever, bedankt!

Helaas zijn er geen actuele prijzen beschikbaar op dit moment.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters