Motorola Moto G foto's gelekt – beschikbaar 28 juli

Nieuwe foto’s van de Motorola Moto G 2015 zijn gelekt. Volgens Braziliaanse bronnen is deze telefoon 28 juli beschikbaar in Brazilië.

Motorola Moto G foto's gelekt - beschikbaar 28 juli 2015 moto g 1

De Braziliaanse website Tecmundo beweert dat de nieuwe Moto G 28 juli klaar ligt voor de verkoop in Braziliaanse winkels. De bron onthult een aantal specificaties van de telefoon en geeft kleine hints naar het feit dat deze telefoon misschien waterbestendig is.

Volgens Tecmundo krijgt deze telefoon een Qualcomm Snapdragon 410 processor en 2GB ram-geheugen. Eerdere rapporten gaven aan dat er een versie met 1GB en een versie met 2GB ram-geheugen zou komen. Zoals bijna alle bronnen vertellen, komt deze telefoon met Android 5.1.1 fabrieksaf geïnstalleerd.

In de gelekte foto’s van de nieuwe Moto G is duidelijk een geribbeld materiaal te zien. Op andere foto’s was een ander materiaal zichtbaar. De kans bestaat dat er verschillende uitwisselbare achterkantjes voor deze telefoon komen.

Op de achterkant na, komen deze foto’s overeen met de eerder gelekte foto’s. Hierdoor worden de foto’s betrouwbaardere bronnen.

In de laatste foto is het duidelijk zichtbaar dat er twee kleuren flitsers zijn. Bij een dual-LED flitser is er een witte en een gele flits. Hierdoor kunnen foto’s gemaakt worden in het donker met een accuratere huidkleur.

De website Tecmundo beweert dat de telefoon in Brazilië weg zal gaan voor een prijs van 899 Braziliaanse real, dit is ruwweg 260 euro. De Nederlandse prijs kan afwijken door andere belastingen en importkosten.

Motorola Moto G foto's gelekt - beschikbaar 28 juli 2015 moto g 2 
Motorola Moto G foto's gelekt - beschikbaar 28 juli 2015 moto g 3 

Bron: Pocketnow

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters