Gelekte beelden tonen Motorola Moto G6 in vol ornaat

De afgelopen maanden is de Motorola Moto G6 al een flink aantal keren gelekt. Van de eerste onduidelijke foto’s en schetsen tot uiteindelijke persrenders. We nu kunnen nu een aantal afbeeldingen aan de collectie toevoegen.

Motorola Moto G6 duikt opnieuw op

De Moto G6 is nu namelijk van alle kanten in vol ornaat te bewonderen. De beelden komen overeen met eerdere renders en schetsen. De kans is dus zeer groot dat het hier om de real deal gaat.

Naar verwachting wordt de nieuwe Moto-serie komende maand onthuld, in april dus. De Moto G-serie biedt steevast indrukwekkende prestaties voor een lage prijs. Dat komt voornamelijk door de keuze voor stock Android, in plaats van een goedkope skin.

Naar verwachting gaat de Moto G6 iets meer dan 200 euro kosten. Daar krijg je een 5.7-inch scherm voor terug, met onder de motorkap de Snapdragon 450. In combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

Motorola Moto G6

Er komt ook een variant met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Aan de achterkant zit een dubbele camera, die uit een 12MP en een 5MP sensor bestaat. Selfies kunnen genomen worden met een 16MP sensor. Een 3000 mAh batterij moet ervoor gaan zorgen dat je de dag door komt.

Moto G6 Play en Moto G6 Plus

Er komt ook een budgetmodel uit, de Moto G6 Play. Die heeft zelfs een grotere accu, met een batterijcapaciteit van 4000 mAh. Daarnaast komt er ook iets prijziger model uit met de krachtigere Snapdragon 630. Een ding is duidelijk: Motorola gaat de boel weer opschudden op budgetgebied.

🔥Lees ook: OnePlus 6: smartphone OnePlus is een… Bitcoin killer?

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters