Bingo: gelekte foto’s tonen Motorola G6 Play

De komende maanden kun je een flink aantal nieuwe smartphones van Motorola verwachten. De afgelopen weken zijn renders van talloze nieuwe toestellen gelekt. Het smartphonemerk maakte de afgelopen jaren indruk met verrassend capabele budgetmodellen. Waaronder de Moto G-serie. Ze worden gekenmerkt door degelijke specificaties, stock Android, een capabele batterij en een budgetprijsje. Maak kennis met de Motorola Moto G6 Play.

Gelekte foto’s tonen Motorola Moto G6 Play

Juist anno 2018 heb je eigenlijk niet veel meer nodig. Daarom kijken we reikhalzend uit naar de Moto G6 Play. Dat budgetmodel komt komende lente uit. Nu zijn de eerste foto’s gelekt. Geen persrenders of schetsen, maar foto’s van het echte toestel. De foto’s zijn afkomstig van een Taiwanese regulator. De instantie heeft niet alleen foto’s van het toestel zelf geplaatst, maar ook van de accessoires die je erbij krijgt. Oeps!

Moto G6 Play gelekte foto's Moto G6 Play gelekte foto's

De kwaliteit van de beelden valt tegen. Toch kunnen we een aantal belangrijke details onderscheiden. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de Moto G6 Play een 3.5mm headphone jack heeft. Helaas is dat anno 2018 al lang niet meer vanzelf sprekend. Daarnaast zien we duidelijk een microUSB-port. Nog steeds geen overstap naar USB-C dus. De rest van de specificaties worden niet in de certificatie gemeld.

Motorola Moto G6 Play
Eerder gelekte renders

Gelukkig weten door eerdere leaks al meer. Je kunt rekenen op de Qualcomm Snapdragon 430, in combinatie met 3GB of 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Verder wezen eerder gelekte specificaties op een flink 5.7-inch scherm, met de recentelijk zeer populaire beeldverhouding van 18:9. De rest van het lijstje bestaat uit een 16MP camera, Android 8.0 Oreo en waarschijnlijk een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Al met al een interessant budgetmodel dus. Hopelijk horen we later deze maand meer. De Moto G6 Play en Moto G6 Play Plus staan immers ook nog op de planning. Voor officiële persrenders kun je dit artikel checken.

De Motorola p30 mixt het beste van Apple en Huawei lees verder

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Vijf verschillen tussen de Samsung Galaxy Note 8 en Note 9 lees verder

Telekoopwijzer uitgelicht

Telekoopwijzer: de beste smartphones van deze zomer lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters