Bingo: gelekte foto’s tonen Motorola G6 Play

De komende maanden kun je een flink aantal nieuwe smartphones van Motorola verwachten. De afgelopen weken zijn renders van talloze nieuwe toestellen gelekt. Het smartphonemerk maakte de afgelopen jaren indruk met verrassend capabele budgetmodellen. Waaronder de Moto G-serie. Ze worden gekenmerkt door degelijke specificaties, stock Android, een capabele batterij en een budgetprijsje. Maak kennis met de Motorola Moto G6 Play.

Gelekte foto’s tonen Motorola Moto G6 Play

Juist anno 2018 heb je eigenlijk niet veel meer nodig. Daarom kijken we reikhalzend uit naar de Moto G6 Play. Dat budgetmodel komt komende lente uit. Nu zijn de eerste foto’s gelekt. Geen persrenders of schetsen, maar foto’s van het echte toestel. De foto’s zijn afkomstig van een Taiwanese regulator. De instantie heeft niet alleen foto’s van het toestel zelf geplaatst, maar ook van de accessoires die je erbij krijgt. Oeps!

Moto G6 Play gelekte foto's Moto G6 Play gelekte foto's

De kwaliteit van de beelden valt tegen. Toch kunnen we een aantal belangrijke details onderscheiden. Zo blijkt bijvoorbeeld dat de Moto G6 Play een 3.5mm headphone jack heeft. Helaas is dat anno 2018 al lang niet meer vanzelf sprekend. Daarnaast zien we duidelijk een microUSB-port. Nog steeds geen overstap naar USB-C dus. De rest van de specificaties worden niet in de certificatie gemeld.

Motorola Moto G6 Play
Eerder gelekte renders

Gelukkig weten door eerdere leaks al meer. Je kunt rekenen op de Qualcomm Snapdragon 430, in combinatie met 3GB of 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Verder wezen eerder gelekte specificaties op een flink 5.7-inch scherm, met de recentelijk zeer populaire beeldverhouding van 18:9. De rest van het lijstje bestaat uit een 16MP camera, Android 8.0 Oreo en waarschijnlijk een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Al met al een interessant budgetmodel dus. Hopelijk horen we later deze maand meer. De Moto G6 Play en Moto G6 Play Plus staan immers ook nog op de planning. Voor officiële persrenders kun je dit artikel checken.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters