Motorola Moto G6, Moto G6 Plus en vijf andere nieuwe Moto smartphones bevestigd

Motorola brengt nog steeds degelijke Android smartphones uit, ook na de overname door Lenovo. Nagenoeg Stock Android blijft een van de grootste voordelen. Dit jaar was de lineup van het bedrijf echter ronduit verwarrend. We kregen een barrage aan nieuwe toestellen, zonder de logica die we van de series gewend waren. Zo stond de Play-serie opeens niet meer voor een grotere batterij, en werden er meer verschillende versies dan ooit uitgebracht.

Volgend jaar flink aantal nieuwe Motorola Moto smartphones

Volgens insiders gaat daar volgend jaar verandering in komen. Vandaag zijn er maar liefst zeven nieuwe smartphones bevestigd door betrouwbare bronnen. Het gaat om Moto-toestellen die allemaal volgend jaar pas uit zullen worden gelanceerd.

Iets meer dan een maand geleden voorspelde de bekende leaker Evan Blass dat de Play-versie van de Moto G-serie terug zou keren. Nu bevestigt hij dat de low-end Moto E-serie in 2018 ook uitgebreid gaat worden. Die gloednieuwe serie biedt voor onder de honderd euro toestellen met (vaak) flinke batterijen. Daarnaast wijst hij ook op een nieuwe Moto X5.

Moto X5, Moto G6 en meer!

De Moto X5 is het enige toestel in dit lijstje waar we bewijs voor hebben, dus neem dit nieuws met een korrel zout. Daar staat echter wel tegenover dat Evan Blass er bijna nooit naast zit, al helemaal niet als het om smartphones van Motorola gaat.

Motorola Moto X5

Je kunt volgend jaar dus rekenen op de Moto X5, Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Moto E5, Moto E5 Plus en Moto E5 Play. Het is op het moment van schrijven onduidelijk wanneer Lenovo/Motorola de toestellen zal aankondigen. Blass hint naar februari, dus we gaan snel meer horen. Zullen de Moto G5S en Moto G5S Plus ook opvolgers krijgen? We gaan het volgend jaar allemaal ontdekken. Check in de tussentijd het laatste nieuws rondom de Samsung Galaxy S9.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters